Головна Новини Спорт спорт і держава Дай, Боже аби Угорщину з ЄС викинули - український тренер зрівняв Віктора Орбана із землею
commentss НОВИНИ Всі новини

Дай, Боже аби Угорщину з ЄС викинули - український тренер зрівняв Віктора Орбана із землею

Український тренер розкритикував Орбана.

22 вересня 2022, 23:32 comments1156
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній український футболіст і тренер угорського походження Йозеф Сабо не скупився на слова, звертаючись до прем’єр-міністра Віктора Орбана щодо його позиції з питання російського вторгнення в Україну. Про це він заявив в інтерв’ю на FanDay.

Дай, Боже аби Угорщину з ЄС викинули - український тренер зрівняв Віктора Орбана із землею

Український тренер Йожеф Сабо зрівняв Віктора Орбана із землею. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан – один із небагатьох європейських лідерів, які з початку війни в Україні обрали проросійський курс. Прем'єр-міністр Угорщини підтримує скасування санкцій ЄС проти Росії і ніколи не засуджував дії Володимира Путіна.

У цьому випадку Орбана масово критикував і навіть расистськи ображав Йозеф Сабо, колишній футболіст і тренер, який народився в Ужгороді, та є етнічним угорцем. Сабо заявив, що йому "соромно за своє угорське коріння", через Віктора Орбана.

Сабо розкритикував Орбана, адже той вважає, що звірства росіян в Бучі це інсценування.

У перші місяці війни я виступав проти Орбана, коли він говорив про звірства в Бучі. Ну, це купа брехунів, які облизують обличчя Путіна. Дай, Боже, вивести Угорщину з Євросоюзу! — говорить український тренер.

Також Йожеф Сабо висловив свої думки стосовно підтримки угорцями російського режиму. Тренер вважає, що у всьому винні гроші та територія України, яка могла дістатись Угорщині.

Тому що вони можуть отримати газ за низькою ціною, а Орбан жахливо корумпований. Ще одна причина — Орбан був упевнений, що Росія переможе нас і віддасть Закарпаття Угорщині, — розповів Йожеф Сабо.

Сабо — колишній гравець ужгородського "Спартака", київського "Динамо", луганської "Зорі" та московського "Динамо", а також гравець збірної СРСР. Українець має тривалу тренерську кар'єру, найдовше українець угорського походження тренував київське "Динамо" та збірну України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ЄС припиняє давати кошти Угорщині через корупцію у владі.

Також "Коментарі" писали про Віктора Орбана, який пропонує скасувати санкції ЄС проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини