Головна Новини Спорт футбол “Кривбас” залишається лідером, “Динамо” втрачає очки: огляд суботніх матчів УПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

“Кривбас” залишається лідером, “Динамо” втрачає очки: огляд суботніх матчів УПЛ

“Кривбас” та “Полісся” наразі займають перші дві сходинки таблиці УПЛ

29 жовтня 2023, 00:18
Поділіться публікацією:

Сьогодні 28 жовтня, відбулися чотири важливі поєдинки 12-го туру Української Прем’єр-ліги з футболу. Зокрема в них зіграли сенсаційні лідери чемпіонату “Кривбас” та “Полісся”. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

“Кривбас” залишається лідером, “Динамо” втрачає очки: огляд суботніх матчів УПЛ

Матч Колос - Динамо. Фото сайт УПЛ

У першому матчі, “Кривбас” розгромив “Дніпро-1"” з рахунком 3:0. Ця перемога дозволила “Кривбасу” продовжувати лідирувати в турнірі. Голами відзначилися Кожушко (11, 51) і Кузик (41). На 87-й хвилині Леднєв (“Дніпро-1”) пробивав пенальті, але м'яч пішов вище воріт.

У другому поєдинку, ”Динамо” зійшлося з “Колосом” і після вилучення Ваната на 63 хвилині грало в меншості. В підсумку матч завершився внічию 1:1. Голи в цьому поєдинку забили Лучкевич (“Колос”, 57) і Тимчик (“Динамо”, 19).

“Поліссю” вдалося здобути мінімальну перемогу над “Зорею”, з рахунком 1:0. Єдиний гол у цьому поєдинку забив Макуана на 16 хвилині матчу.

В матчі між ”Рухом” та “Олександрією” глядачі були свідками нульової нічиєї. Обидві команди добре захищалися та поділили очки.

Також варто відзначити, що матч між "Чорноморцем" та "Шахтарем" було перенесено на іншу дату.

Читайте також, завершився 255 матч в історії протистоянь Реала та Барселони. Ель Класіко, яке проходило на Олімпійському стадіоні в Барселоні, закінчилося перемогою “королівського клубу”. “Коментарі” розібрали найважливіші моменти гри.

“Коментарі” також писали, що відбувся перший матч 11 туру іспанської Прімери між “Жироною” та “Сельтою”. В ньому взяли участь й два українці – Артем Довбик та Віктор Циганков, які допомогли команді здобути перемогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини