Головна Новини Спорт футбол Кріштіану Роналду молодший знову зіграє за Реал
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріштіану Роналду молодший знову зіграє за Реал

Кріштіану Роналду не зміг повернутись в мадридський "Реал" після розірвання контракту з "Манчестер Юнайтед", проте його син потрапив в академію клубу.

28 грудня 2022, 18:30 comments2091
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

12-річний Кріштіану Роналду молодший покинув молодіжну команду "Манчестер Юнайтед" після того, як його батько розірвав контракт з англійською командою. Син Роналду вже знайшов нову команду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter журналіста Еду Корнаго.

Кріштіану Роналду молодший знову зіграє за Реал

Кріштіану Роналду та його син. Фото з відкритих джерел

Кріштіану Роналду молодший почав свою футбольну кар’єру, коли його батько грав за мадридський "Реал". Хлопчик спочатку тренував свої навички в академії клубу, а потім пішов по стопах свого батька і приєднався до "Ювентуса".

Коли він грав у молодіжних командах "Ювентуса", про нього часто писали ЗМІ. Проте, останнім часом Кріштіану Роналду молодший виступав за команду U-14 "Манчестер Юнайтед". Як зазначив Еду Корнаго, у цій віковій категорії син Роналду забив понад 50 голів у 20 матчах.

Журналіста Еду Корнаго повідомив, що Кріштіану Роналду молодший повернувся до академії "Реалу" на початку тижня. Роналду неодноразово заявляв, що хоче аби його син пішов шляхом батька.

"Я хочу, щоб мій син був футболістом. Я футболіст і хочу, щоб він теж був таким. Я думаю, що в ньому є щось від спортсмена. Звичайно, він дуже молодий, але він любить футбол", — сказав Роналду.

Після того, як Португалія попрощалася з Чемпіонатом світу в Катарі, Кріштіану Роналду повернувся в Мадрид і тренувався на базі "Реала", щоб набрати перед наступним трансфером. Нещодавно з’явилася інформація про те, що Кріштіану Роналду близький до переходу в клуб з Саудівської Аравії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про початок кінця для Роналду.

Також "Коментарі" писали про неймовірний план португальського футболіста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

OMA

28 травня 2023, 15:32

Я хочу, чтобы мир знал, что не все в Интернете фальшивые, я также хочу, чтобы мир знал об этом великом заклинателе, который хорошо известен как СВЯЩЕННИК ОМА, у него есть идеальное решение проблем в отношениях и браке, а также бесплодия. . Основная причина OMA заключалась в том, чтобы решить, как я могу вернуть своего мужа, потому что в последнее время у нас с мужем были некоторые проблемы в нашем браке из-за какой-то другой женщины, я прочитал много свидетельств в Интернете об этом мощном ЖРЕЦ ОМА, и я был так доволен, что решил обратиться к нему за помощью, я связался с ним, и он отлично справился, наложив эффективное любовное заклинание на мой брак, которое заставило моего мужа вернуться ко мне и просить прощения вместе с новым машина в подарок, и все это произошло в течение 3-х дней. Я не перестану публиковать его имя в сети из-за хорошей работы, которую он делает. Вы можете связаться с PRIEST OMA по электронной почте: [email protected] ИЛИ WhatsApp 2348138555220


Новини