Головна Новини Спорт футбол Ярмоленко відповів чи достатній рівень «русофобії» у гравців збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярмоленко відповів чи достатній рівень «русофобії» у гравців збірної України

Український гравець розповів про ставлення до війни в ОАЕ, де Ярмоленко захищає кольори футбольного клубу "Аль-Айн", а також поділився чи достатній рівень русофобії у збірній України.

23 березня 2023, 11:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Гравець збірної України та футбольного клубу "Аль-Айн" Андрій Ярмоленко розповів про ставлення до війни в Україні у ОАЕ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sport.ua.

Ярмоленко відповів чи достатній рівень «русофобії» у гравців збірної України

Український футболіст Андрій Ярмоленко. Фото з відкритих джерел

Перед матчем між збірними України та Англії, який відбудеться 26 березня, спортивне видання звернулось до вінгера української команди Андрія Ярмоленка та дізналось, як ставляться до війни мешканці ОАЕ.

Ярмоленко говорить, що війна для жителів Об’єднаних Арабських Еміратів це щось далеко, окрім того, країна намагається займати нейтральну позицію. Український футболіст розповідає, що вболівальники "Аль-Айну" не питають у нього про війну в Україні. Проте в ОАЕ є багато українців, і нещодавно футболіст разом з тренером Сергієм Ребровим зустрілись з ними.

Також Sport.ua запитав про стан справ у збірній України, зокрема чи достатній рівень русофобії у команді.

"Я гадаю, що він на досить хорошому рівні", — відповів український гравець.

Ярмоленко згадав свою поїздку на Чернігівщину, звідки футболіст родом. Гравець збірної говорить, що без сліз важко дивитись на розбомблені автозаправки та житлові будинки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній футболіст став популярною зіркою фільмів для дорослих.

Також "Коментарі" писали про італійського воротаря Джанлуїджі Буффона, який розповів про найгірше рішення в житті. Як зізнався легендарний голкіпер це була відмова від 10 млн євро, які йому пропонував французький клуб "ПСЖ" за продовження контракту. Саме перебування у паризькому клубі Буффон називає одним з кращих етапів його кар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини