Головна Новини Спорт футбол Буффон неочікувано розповів про найгірше рішення в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Буффон неочікувано розповів про найгірше рішення в житті

Італійський Джанлуїджі Буффон розповів, що відмовився від 10 млн євро у "ПСЖ" і залишив команду. Футболіст називає це найгіршим рішенням в житті.

22 березня 2023, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Легендарний воротар Джанлуїджі Буффон дав інтерв'ю, де розповів про свій найкращий досвід у житті, а також найгірше рішення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на проєкт Bobo TV.

Буффон неочікувано розповів про найгірше рішення в житті

Джанлуїджі Буффон. Фото з відкритих джерел

Італійський футболіст та культовий гравець футбольного клубу "Ювентус" зізнався, що час у Парижі став для нього найкращим досвідом у кар’єрі.

"Моє перебування в ПСЖ було найкращим досвідом у моїй кар’єрі, а рішення піти було найгіршим у моєму житті. Президент бив по голові, коли почув, що я відмовляюся від десяти мільйонів євро, а діти досі питають мене, чому ми покинули це місто", – зізнається Буффон.

Воротар розповідає, що у Франції він отримав нові стимули та енергію. Швидко вивчив французьку, спілкувався з людьми та відвідував музеї.

"Команда ПСЖ мала неймовірну футбольну якість, якої я ніколи раніше не відчував. На жаль, була проблема з ментальністю. Матч-відповідь проти Манчестер Юнайтед і поразка вдома — це найбільша катастрофа", — розповідає Джанлуїджі Буффон.

Наразі 45-річний гравець досі продовжує виступати на професійному рівні. Легендарний воротар повернувся у свою першу команду "Парма" з якою виступає у Серії В. Контракт Джанлуїджі Буффона розрахований до червня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній футболіст став популярною зіркою фільмів для дорослих.

Також "Коментарі" писали про провокацію Усика, яка спрацювала: жадібний боксер погодився на бій. Таким чином очікується, що Усик та Ф'юрі проведуть об'єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у квітні цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини