Головна Новини Спорт футбол "Інтер" - "Шахтар": анонс матчу Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Інтер" - "Шахтар": анонс матчу Ліги чемпіонів

Ще один український гранд побореться за попадання у єврокубкову весну

24 листопада 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

У середу, 24 листопада, у Мілані на стадіоні Джузеппе Меацца відбудеться матч 5-го групового етапу Ліги чемпіонів. "Інтер" зіграє з донецьким "Шахтарем". Про це повідомляє сайт football.ua.

"Інтер" - "Шахтар": анонс матчу Ліги чемпіонів

Джузеппе Меацца. фото: shakhtar.com

Враховуючи, що київське "Динамо" втратило всі шанси на участь у єврокубковій весні, другий за силою український гранд також може втратити це право. Донецький клуб зобов'язаний обіграти міланський клуб, щоб мати теоретичну нагоду продовжити боротьбу хоч за якийсь євротурнір.

Варто нагадати, що дві перемоги "Інтера" над "Шерифом" значно покращили його стан справ у турнірній таблиці. Молдавський клуб сильно сплутав карти у цій групі, несподівано обігравши "Шахтар" та "Реал" у стартових турах. Вся складність завдання донеччан полягає ще й у тому, що "Інтер" сам буде націлений на перемогу, адже дуже можливо, що перемога над "гірниками" гарантує їм вихід у плей-офф Ліги чемпіонів, тільки якщо "Шериф" знову зуміє створити сенсацію і обіграти "Реал", то перемоги над "Шахтарем" "інтернаціонале" не вистачить для виходу із групи.

"Цей матч дуже важливий для клубу та вболівальників, адже належить вирішити одне з головних завдань. Коли я прийшов до Інтеру, то на першій прес-конференції однією з поставлених цілей назвав повернення до 1/8 фіналу ЛЧ. Гра з "Шахтарем" для нас багато в чому вирішальна, оскільки в останньому турі виїзд до Мадриду і не хотілося б відкладати завдання на цю гру", — зазначив наставник "Інтера" Сімоне Індзагі.

У свою чергу, існують розклади, за яких "Шахтарю" та двох перемог в останніх двох турах може не вистачить, і він все одно виявиться четвертим. Але про це варто міркувати перед матчем з "Шерифом", якщо "помаранчево-чорним" все ж таки вдасться здобути перемогу над "Інтером".

Італійський клуб має певні кадрові проблеми у захисній лінії, також під питанням участь Барели у цьому матчі. У "Шахтаря", як і раніше, є проблеми в лінії атаки. Травмовані Траоре та Мораєс, закінчився контракт у Дентіньо. З номінальних форвардів лише Фернандо та Сікан. Також не забуваємо, що Де Дзербі на вістрі атаки вже використав Педріньйо цього сезону.

І все ж, якщо говорити про шанси "Шахтаря" у цьому матчі, то навіть найзатятіші вболівальники донеччан чудово розуміють, що здобути перемогу у "Інтера" на виїзді зараз – щось на межі фантастики. Тим не менш, "Шериф" у цій групі вже показав, що дива трапляються.

"Буде дуже складний матч з усіх точок зору, ми гратимемо проти сильної команди, на стадіоні буде дуже багато людей, вони будуть дуже заряджені, як це було й у неділю проти Наполі. Але ми хочемо зіграти у свою гру та набрати очки, щоб у нас залишалася надія хоча б на третє місце у групі, і ми зробимо все можливе для цього", — прокоментував головний тренер донецької команди Роберто Де Дзербі.

Варто нагадати, що матч Ліги чемпіонів "Інтер" — "Шахтар" відбудеться о 19:45 за київським часом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, хто розсудить матч Ліги чемпіонів між "Інтером" та "Шахтарем". Також, "Коментарі" повідомляли про результати матчів першого дня Ліги чемпіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини