Головна Новини Спорт футбол Хто з легенд російського футболу підтримав збірну України на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з легенд російського футболу підтримав збірну України на Євро-2020

Колишній воротар російської збірної побажав Україні виходу до 1/4 Євро-2020

25 червня 2021, 17:16 comments2117
Поділіться публікацією:

Легендарний воротар московського ЦСКА та збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився в підтримку української команди на Євро-2020. Про це футболіст розповів в ефірі "Комент. Шоу".

Хто з легенд російського футболу підтримав збірну України на Євро-2020

Ігор Акінфєєв - фото з відкритих джерел

Тридцятип'ятирічному гравцеві сподобалося те, як грає наша національна команда. Всупереч хорошому рівню шведів з якими гравцям доведеться зустрітися в 1/8 турніру, Акінфєєв вважає, що збірна України має всі шанси на вихід в наступний етап.

"Те, що я бачив у збірній України, як вони грають. Вони саме грають. У них є комбінації. Так, пощастило, що вийшли, але, якщо вони пройдуть далі, вони взагалі будуть повними молодцями. Шведи на цьому турнірі піднялися. Але хочеться, щоб вони програли. Те, що вони так пройшли, їх може мотивувати і вони можуть видати кращу гру", — сказав російський футболіст.

Також Акінфєєв відзначив високий рівень гри українського голкіпера Георгія Бущана, назвавши його "топовим".

Нагадаємо, що станом на сьогодні українська футбольна збірна є одним з аутсайдерів Євро-2020 серед команд, які вийшли в плей-офф. Підопічні Андрія Шевченка тепер зустрінуться зі шведськими футболістами в 1/8 фіналу.

Спортивні аналітики вважають, що найменші шанси перемогти на Євро-2020 має Австрія, яка зустрінеться з Італією. Коефіцієнт на її тріумф — 151.00. Трохи більша ймовірність в України та Швейцарії, які в 1/8 битимуться у матчі зі збірними Швеції та Франції відповідно. Котирування на перемогу названих вище збірних знаходяться на рівні 101.00.

Також 24 червня виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій скасував правило виїзного голу в єврокубках. Деталі шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини