Головна Новини Спорт футбол Хто та скільки пропонує за талановитого італійського футболіста Федеріко К'єзу
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто та скільки пропонує за талановитого італійського футболіста Федеріко К'єзу

Топ-клуб Бундесліги зацікавився 23-річним гравцем після його феєричного виступу на Євро-2020

15 липня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Італієць Федеріко К'єза у віці 23 років одноголосно був визнаний футбольними експертами одним з найвидатніших футболістів Євро-2020, яке виграла його національна збірна, здолавши у фіналі англійців на "Уемблі". Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Хто та скільки пропонує за талановитого італійського футболіста Федеріко К'єзу

Федеріко К'єза - фото з відкритих джерел

Нападник туринського "Ювентуса", що вийшов на заміну тільки в перших двох іграх групового етапу, зіграв вирішальну роль в 1/8 фіналу, забивши перший гол збірній Австрії в додатковий час і в півфіналі проти Іспанії, де відзначився єдиним забитим гол в матчі, що закінчився в основний час з рахунком 1: 1.

Той дуже високий рівень, який К'єза продемонстрував на Євро, спонукав УЄФА включити його в одинадцять кращих гравців турніру разом з італійцями Доннаруммою, Бонуччі та Спінаццолою. Нещодавно стало відомо, що мюнхенська "Баварія" поклала око на футболіста, запропонувавши туринцям 80 мільйонів євро. Але за даними деяких скаутів "стара синьйора" не збирається продавати футболіста за такі гроші

"Фантастичний гравець. Мені він дуже подобається, я його шанувальник. Я знаю його багато років, і він незвичайний. У нього є швидкість, дриблінг, гольове чуття. Але я водночас ціна, яку просить за нього "Ювентус", дуже висока", — заявив новий тренер "Баварії" Джуліан Нагельсманн.

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини