Головна Новини Спорт футбол Хто став новим тренером збірної Росії з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став новим тренером збірної Росії з футболу

Новий наставник росіян поєднуватиме роботу у збірній із тренерством в РПЛ

26 липня 2021, 14:23
Поділіться публікацією:

Новий головний тренер збірної Росії Валерій Карпін і його штаб зароблять у сумі менше 700 тисяч євро за умовами контракту, повідомляє РБК з посиланням на два джерела в РФС.

Хто став новим тренером збірної Росії з футболу

Валерій Карпін. Фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, контракт із Карпіним діятиме до 31 грудня 2021 року. Він буде поєднувати роботу у збірній і "Ростові".

"Ніяких торгів ні з одним з кандидатів не було. Вони самі погодилися на ті умови, які були запропоновані РФС. На весь штаб згідно з контрактом вони зароблять менше 700 тисяч євро на всіх. При цьому передбачені бонуси за досягнення турнірних цілей", — сказало одне із джерел.

Інший співрозмовник підтвердив інформацію і додав, що в разі виходу збірної на чемпіонат світу в Катарі зарплата з урахуванням бонусів збільшиться до суми приблизно в 1,3 мільйона євро.

Також повідомлялося, що до штабу Карпіна в збірній увійдуть Віктор Онопко, Микола Писарєв, тренер воротарів Віталій Кафанов, тренер із фізпідготовки Луїс Мартінес і тренер-аналітик Джонатан Альба.

До Карпіна збірну Росії тренував Станіслав Черчесов. Його річна зарплата становила 2,5 мільйона євро.

Нагадаємо, що на позачергових зборах Російського футбольного союзу було прийнято рішення попрощатися з головним тренером збірної Росії Станіславом Черчесовим. Журналісти зазначають, що контракт Черчесова з національною командою діяв до 30 грудня 2022 року. 

Додамо, що перший матч збірної Росії на Євро-2020, який відбувся в Санкт-Петербурзі, закінчився грандіозною перемогою бельгійської збірної по футболу. "Червоні дияволи" на домашньому полі обіграли російську збірну з рахунком 3:0. Деталі матчу шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини