Головна Новини Спорт футбол “Here we go” від Фабріціо Романо: вінгер “МЮ” повертається до “Боруссії”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Here we go” від Фабріціо Романо: вінгер “МЮ” повертається до “Боруссії”

Санчо перейшов з “Боруссії” до “Манчестер Юнайтед” влітку 2021 року

10 січня 2024, 15:31
Поділіться публікацією:

Найголовніший футбольний інсайдер Фабріціо Романо повідомляє, що Джейдон Санчо став гравцем “Боруссії” Дортмунд. Саме в цій команді англієць розкрився як один з найбільших талантів світу. “Шмелі” візьмуть добре знайомого вінгера в оренду.

“Here we go” від Фабріціо Романо: вінгер “МЮ” повертається до “Боруссії”

Санчо переходить до Боруссії. Фото з відкритих джерел

Джейдон Санчо перейшов до дортмундської "Боруссії", here we go! Укладена угода між “Манчестер Юнайтед” та “шмелі” про оренду, без права викупу. Вже сьогодні Санчо може вирушити до Дортмунду, щоб пройти медичний огляд. “Боруссія” покриє частину зарплати та заплатить комісію за оренду в розмірі 4 млн євро, – написав Фабріціо Романо в соцмережі X.

Санчо та “Боруссія”

Саме з Дортмунду англієць перейшов у 2021 році до “Манчестер Юнайтед” за 85 мільйонів євро. В “Боруссії” Санчо став справжнім лідером та зіркою, провівши за команду 157 матчів, в яких він забив 55 голів та віддав 61 результативну передачу.

Більше спортивних новин

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини