Головна Новини Спорт футбол Гравець збірної Швеції назвав найнебезпечнішого футболіста в складі України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець збірної Швеції назвав найнебезпечнішого футболіста в складі України

Найбільше в складі української збірної потрібно остерігатися Андрія Ярмоленка

28 червня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Захисник збірної Швеції і Ньюкасла Еміль Крафт напередодні матчу 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) проти України розповів, кого вважає найбільш небезпечним суперником серед підопічних Андрія Шевченка. За словами шведського футболіста, більше всіх в складі української збірної потрібно остерігатися Андрія Ярмоленка. Про це пише НВ, посилаючись на Expressen.

Гравець збірної Швеції назвав найнебезпечнішого футболіста в складі України

Еміль Крафт - фото з відкритих джерел

Крім того, Крафт дав оцінку грі українського нападника не тільки в рамках Чемпіонату Європи, а в Прем'єр-лізі Англії, де виступають обидва гравці.

"Він добре поводиться з м'ячем. Він дуже небезпечний, коли вривається і доводить до удару, що вже показав раніше. Він відмінний футболіст. Якщо потрібно назвати одного футболіста збірної України, якого нам треба остерігатися — назву Ярмоленко", — сказав шведський захисник.

Нагадаємо, що 29 червня в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно прогнозів букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку. Вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

Раніше портал "Коментарі" писав, що футбольна збірна Франції є фаворитом поєдинку зі Швейцарією в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Матч відбудеться сьогодні, 28 червня, в Бухаресті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини