Головна Новини Спорт футбол Футбольно-коронавірусний скандал в Росії: за що суддю відсторонили від роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Футбольно-коронавірусний скандал в Росії: за що суддю відсторонили від роботи

Рефері відсторонили від арбітражу в професійних лігах

23 липня 2021, 10:19
Поділіться публікацією:

Стала відома причина, через яку арбітр Микола Волошин був відсторонений від роботи на матчах професійних російських ліг. Про це повідомляє Sport24.

Футбольно-коронавірусний скандал в Росії: за що суддю відсторонили від роботи

Микола Волошин - фото з відкритих джерел

10 липня з'явилася інформація про те, що 36-річний суддя не потрапив до списків арбітрів, допущених до роботи в Російській Прем'єр Лізі (РПЛ), Олімп-ФНЛ дивізіон (друга після РПЛ ліга) і Олімп-II (третій ешелон російського футболу) дивізіоні Футбольної національної Ліги (ФНЛ) в сезоні-2021/22.

Таке рішення було прийнято, тому що останні пів року Волошин їздив на матчі ФНЛ з підробленими ПЛР-тестами. Арбітри ж зобов'язані робити новий ПЛР-тест перед кожною грою, при цьому Російська Федерація Спорту (РФС) компенсує суддям витрати. Уникаючи реального ПЛР-тесту, Волошин наражав на небезпеку здоров'я гравців, організаторів і колег, що керівництво визнало безвідповідальним і неприйнятним.

Волошин працював в РПЛ останні три роки. На його рахунку 35 матчів чемпіонату Росії в ролі головного судді.

Нагадаємо, що під час минулого чемпіонату Європи було зафіксовано значно менше фолів в порівнянні з Євро, яке проходило у Франції у 2016 році (-176), більше хвилин результативної гри (на 2 хвилини та 21 секунду), менше жовтих карток (-31), але в половину більше червоних (6 в цьому році й 3 — у 2016-му) і більше пенальті (17 — на Євро-2020 і 12 — у Франції).

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини