Головна Новини Спорт футбол Футболіста збірної Данії Еріксена виписали з лікарні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіста збірної Данії Еріксена виписали з лікарні: що відомо

Крістіан Еріксен не зможе дограти на Євро-2020

18 червня 2021, 20:46
Поділіться публікацією:

Півзахисника збірної Данії та італійського "Інтера" виписали з лікарні в Копенгагені. Про це повідомляє Данський футбольний союз.

Футболіста збірної Данії Еріксена виписали з лікарні: що відомо

Крістіан Еріксен - фото з відкритих джерел

Сьогодні, 18 червня, через шість днів після серцевого нападу в матчі з Фінляндією Крістіану Еріксену встановили кардіовертер-дифібрилятор в серці та виписали з лікарні. Футболіст уже встиг відвідати штаб збірної Данії та відправився додому, де й перебуватиме разом з родиною під час подальших матчів Євро-2020.

Кардіовертер-дефібрилятор — прилад призначений для усунення небезпечних для життя аритмій і запобігання зупинки серця.

Зазначимо, що з подібним приладом зараз грає захисник збірної Нідерландів Дейлі Блінд, який пропустив частину сезону-2019/20 через проблеми з серцем.

Нагадаємо, що 12 червня матч Данія-Фінляндія було зупинено через те, що півзахисникові данської команди Крістіану Еріксену стало погано і він впав прямо на полі. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля.

Раніше портал "Коментарі" писав, що наставник національної збірної з футболу Андрій Шевченко підсумував першу гру команди на Чемпіонаті Європи з футболу. Він переконаний, що команда добре зіграла. Шевченко впевнений, що українські гравці добре себе проявили, навіть попри свою поразку. Футболісти зробили усе, щоб матч був яскравим і цікавим.

Також сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в UEFA прийняли остаточне рішення, якою буде форма збірної України з футболу. Гасло "Героям Слава" залишиться, але з деякими дизайнерськими змінами. Таке рішення було прийнято під час перемовин. Українські футболісти матимуть такий дизайн тільки на Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини