Головна Новини Спорт футбол Футболіст заробив у 30 разів більше грошей, ніж Роналду
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіст заробив у 30 разів більше грошей, ніж Роналду

Французький футболіст, який не мав вражаючої спортивної кар'єри заробив у 30 разів більше ніж легенда футболу Кріштіану Роналду.

26 лютого 2023, 15:55 comments4164
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Матьє Фламіні ніколи не був легендою футболу, французький футболіст зумів виграти лише чемпіонат Італії та кубок Англії, а в збірну потрапляв лише 3 рази. Попри такі незначні заслуги, статки Фламіні в майже в 30 разів вищі ніж у Кріштіану Роналду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Star.

Футболіст заробив у 30 разів більше грошей, ніж Роналду

Футболіст Матьє Фламіні. Фото з відкритих джерел

Більшість футболістів виступає близько 15 років на професійному рівні, після чого стають тренерами, обіймають посади у футбольних асоціаціях чи починають шукати щось інше. Думаючи про майбутнє, гравці вкладають гроші у власний бізнес, щоб мати змогу після завершення кар’єри отримувати гроші. Одним з кращих бізнесменів серед футболістів виявився Матьє Фламіні.

Футболіст таємно заснував свою компанію ще в часи, коли захищав кольори лондонського Арсеналу. Про свій бізнес Фламіні не розповідав одноклубникам та родичам, адже вважав, що це може відволікти його від футбольної кар’єри. Француз зізнався, що є співвласником компанії GF Biochemicals у 2016 році.

Як виявилось ця компанія стала успішною і принесла Матьє Фламіні понад 14 млрд доларів прибутку. Тоді як найбільш оплачуваний футболіст світу Криштіану Роналду має статки на суму близько 490 млн доларів, що майже в 30 разів менше.

Компанія GF Biochemicals, виробляє левулінову кислоту, яку Міністерство енергетики США визнало одна з ключових молекул, які можуть зробити світ "зеленішим", а отже, просто чистішим.

Левулінова кислота виробляється з рослинної біомаси і може бути використана для виловлення пластику, косметики, палива. За словами Фламіні, ця кислота працює як нафта і в майбутньому зможе її замінити, що дозволить зменшити тиск на довкілля.

Раніше портал "Коментар" повідомляв, що футболістки агресивно накинулись та побили суддю матчу.

Також "Коментарі" писали, що британці хочуть вигнати ще одну країну з турніру Євро-2024. Раніше спортивна установа позбавила права участі в змаганнях Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини