Головна Новини Спорт футбол Футболістки агресивно накинулись та побили суддю матчу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболістки агресивно накинулись та побили суддю матчу (ВІДЕО)

Футболістки жіночої команди DCMP Bikira жорстоко побили арбітра матчу в Конго.

17 лютого 2023, 14:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Скандальна подія сталась під час футбольного матчу в Демократичній Республіці Конго. Під час матчу між жіночими командами Lubumbashi та DCMP Bikira, гравці останньої не погодились з рішенням арбітра матчу та агресивно накинулись на нього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на новинний ресурс про конголезький футбол Leopardsfoot.

Футболістки агресивно накинулись та побили суддю матчу (ВІДЕО)

Футболістки DCMP Bikira побили футбольного суддю

Гравці футбольного клубу DCMP Bikira не змогли змиритись з рішенням арбітра, який вирішив не ставити пенальті у ворота їх суперників команди Lubumbashi. Після агресивної поведінки футболісток, арбітр змушений був тікати з поля, проте жінки наздогнали його за межами поля і почали нещадно бити. Окрім жінок з команди, також до побиття футбольного судді взявся і персонал клубу до якого входили чоловіки.

Переглянути відео з побиття арбітра футбольного матчу футболістками команди DCMP Bikira можна нижче:

Цікаво, що пенальті, ймовірно, не змінило б хід футбольного матчу, адже команда DCMP Bikira вже програвала з рахунком 5:1. По скандальному інциденту з агресивним нападом футболісток та персоналу клубу DCMP Bikira розпочато внутрішнє розслідування футбольними органами країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що британські політики тиснуть на УЄФА, адже хочуть заборонити участь у Чемпіонаті Європи 2024 року для збірної Білорусі, яка підтримує російську агресію.

Також "Коментарі" писали про британського спортсмена, який зрадив своїй дружині на вулиці з жінкою свого друга. Інцидент потрапив у мережу, а регбіст просить вибачень та звинувачує у всьому алкоголь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини