Головна Новини Спорт футбол Це прекрасно: фотограф зловив захоплений погляд Мбаппе на Роналду
commentss НОВИНИ Всі новини

Це прекрасно: фотограф зловив захоплений погляд Мбаппе на Роналду

Після закінчення зустрічі Мбаппе і Роналду тепло спілкувалися і багато посміхалися

24 червня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

У третьому кваліфікаційному раунді Євро-2020 збірні Франції і Португалії зіграли внічию (2:2). Лідери команд Кіліан Мбаппе і Кріштіану Роналду обмінялися футболками після фінального свистка.

Це прекрасно: фотограф зловив захоплений погляд Мбаппе на Роналду

Мбаппе і Роналду (фото з відкритих джерел)

Після закінчення зустрічі Мбаппе і Роналду тепло спілкувалися і багато посміхалися. Відомо, що все своє дитинство Кіліан захоплювався Кріштіану, а всі стіни в його кімнаті були завішені постерами із зображенням зірки футболу.

Зазначимо, що в матчі з Францією Роналду оформив дубль і повторив світовий рекорд Даеї за кількістю забитих м'ячів у складі національної збірної. Команда Дешама набрала 5 очок і посіла перше місце в квартеті F. Гравці Сантуша за додатковими показниками поступилися німцям другим рядком і посіли третє місце в групі — португальці зіграють у плей-офф.

 

Як ми повідомляли раніше, виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (UEFA) скасував правило виїзного гола в єврокубках. Про це повідомляє пресслужба спортивної організації.

Зазначимо, що результативність на виїзді застосовувалася для визначення переможця двоматчевого протистояння в іграх на виліт, коли дві команди забили однакову кількість голів. У таких випадках команда, яка забивала більшу кількість голів на виїзді, вважалася переможцем і проходила в наступний раунд.

Нагадаємо, що станом на сьогодні українська футбольна збірна є одним з аутсайдерів Євро-2020 серед команд, які вийшли в плей-офф. Підопічні Андрія Шевченка тепер зустрінуться зі шведськими футболістами в 1/8 фіналу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини