Головна Новини Спорт футбол «Фортуна була не на моїй стороні»: Шурма пояснив свій промах з пенальті у півфінальному матчі з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

«Фортуна була не на моїй стороні»: Шурма пояснив свій промах з пенальті у півфінальному матчі з Росією

Капітан футзальної збірної України Петро Шотурма прокоментував свій нереалізований пенальті у півфінальному матчі Євро-2022 проти Росії

8 лютого 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

Український футзаліст Петро Шотурма відповів на запитання журналістів на прес-конференції, присвяченій виступу нашої збірної на Євро-2022. Про це повідомляє Sport.ua.

«Фортуна була не на моїй стороні»: Шурма пояснив свій промах з пенальті у півфінальному матчі з Росією

Петро Шотурма, Фото: з відкритих джерел

Капітан нашої національної команди досить різко відповів на запитання журналіста "чи не сниться йому не забитий пенальті і як би він пробив, маючи ще один шанс на удар".

 "Я після цього пенальті всіх питаю, і вас також спитаю. Ви б забили пенальті?", — сказав Шурма.

Також спортсмен заявив, що він дуже хотів забити, але йому не пощастило. Шурма приніс вибачення вболівальникам.

"Я взяв на себе відповідальність як капітан. Фортуна була не на моїй стороні. Коли йшов до м'яча я відчув уявив, скільки вболівальників за моєю спиною, звичайно, я хотів забити. Ця можливість на все життя вже-я думатиму про це пенальті, він уже мені і снився 2 дні, я спати не міг. Але так сталося, тож можу вибачитися перед уболівальниками – мені тепер із цим жити. Багато писали після матчу, хейту було багато. Як сказав один тренер: "якщо ти пройшов через це – станеш сильнішим", — резюмував капітан української футзальної збірної.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що збірна України не тиснутиме руку росіянам перед півфіналом Євро-2022 з футзалу. Таке рішення було ухвалено через ковідні обмеження. Представники команду стверджували, що це не пов'язано з політичною ситуацією.

Також портал "Коментарі" нагадує, що збірна Україна створила сенсацію на чемпіонаті Європи-2022 з футзалу. Наші хлопці обіграли у матчі за вихід до півфіналу збірну Казахстану, яка здебільшого складається з бразильських легіонерів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини