Головна Новини Спорт футбол FIFA оновила рейтинги збірних: на якому місці Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

FIFA оновила рейтинги збірних: на якому місці Україна

Україна в рейтингу ФІФА посідає 24 позицію. Серед європейських збірних команда Реброва займає 12 місце.

20 червня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В оновленому рейтингу національних збірних ФІФА збірна України втратила дві позиції та займає 24 місце. Перші три місця в рейтингу ФІФА залишились без змін: Аргентина, Франція та Бельгія.

FIFA оновила рейтинги збірних: на якому місці Україна

Збірна України втратила дві позиції в рейтингу ФІФА. Фото з відкритих джерел

20 червня Міжнародна федерація футболу оновила рейтинг національних збірних. Україна за цей час встигла зіграти чотири поєдинки з яких три були товариські та одна гра на Євро-2024. 

Збірна Україна в товариських іграх зіграла в нічию з Німеччиною, поступилась Польщі та перемогла команду Молдови. На Євро-2024 команда Сергія Реброва зазнала розгромної поразки 3:0 від румунів. 

Як наслідок в новому рейтингу ФІФА збірна України втратила дві сходинки та з 22 місця опустилась на 24. Збірну України у світовому рейтингу випередили команди Австралії та Південної Кореї. Серед європейських команд Україна змогла зберегти 12 місце.

Лідером у рейтингу національних збірних ФІФА залишається Аргентина. За нею йде Франція та Бельгія. Четверту сходинку займає Бразилія, а п’яте місце – Англія.

Переглянути рейтинг кращих збірних ФІФА можна нижче:

FIFA оновила рейтинги збірних: на якому місці Україна - фото 2

Рейтинг національних збірних ФІФА

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про прогноз на матч України та Словаччини. Крім того, стали відомі шанси української збірної на вихід з групи на Євро-2024.

Також "Коментарі" писали про скандал на Чемпіонаті Європи з футболу. Сербія заявила, що через поведінку фанатів може знятись з турніру. Усе через інцидент на матчі між командами Хорватії та Албанії, де вболівальники обох країн почали скандувати "Убий, убий, убий серба" та "Серба на вербу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини