Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: хто розсудить матч Швеція - Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: хто розсудить матч Швеція - Україна

На поєдинку працюватиме 45-річний рефері з Італії

27 червня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

На офіційному сайті УАФ назвали ім'я головного арбітра, який розсудить матч 1/8 фіналу плей-офф Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) між збірними Швеції та України. Про це пише УНІАН.

Євро-2020: хто розсудить матч Швеція - Україна

Матч Швеція - Україна. Фото з відкритих джерел

Так, стало відомо, що головним арбітром призначили італійця Даніеле Орсато. Власне, довірили розсудити цю гру італійській бригаді арбітрів: допомагати Орсато будуть лайнсмени Алесандро Джіаллантіні і Фабіано Преті. Обов'язки резервного рефері дісталися Давиду Массі. На системі VAR працюватимуть Массіміліано Ірраті, Марко Ді Белло, Філіппо Мелі і Паоло Валері.

Нагадаємо, що вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, які виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

29 червня в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно прогнозів букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився на підтримку української команди на Євро-2020.

35-річному гравцеві сподобалося те, як грає наша національна команда. Всупереч хорошому рівню шведів, з якими гравцям доведеться зустрітися в 1/8 турніру, Акінфєєв вважає, що збірна України має всі шанси на вихід у наступний етап.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини