Головна Новини Спорт футбол Шевченко прокоментував першу гру збірної України на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко прокоментував першу гру збірної України на Євро-2020

Андрій Шевченко заявив, що хлопці добре зіграли

14 червня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Наставник національної збірної з футболу Андрій Шевченко підсумував першу гру команди на Чемпіонаті Європи з футболу. Він переконаний, що команда добре зіграла. Про це інформує УАФ.

Шевченко прокоментував першу гру збірної України на Євро-2020

Андрій Шевченко. Фото: Павла Кубанова

Таку заяву він зробив, відповідаючи на запитання під час пресконференції, яка відбулася після футбольного поєдинку між командами України та Нідерландів.

Андрій Шевченко переконаний, що українські гравці добре себе проявили, навіть попри свою поразку. Футболісти зробили все, щоб матч був яскравим і цікавим.

"Цікавий матч, швидкий був. Цікавий розвиток атак. У виконанні обох команд чимало цікавих моментів було. У фіналі могли б і не пропустити м’яч.  Але я хочу подякувати хлопцям за ту реакцію, яку вони показали з рахунком 0:2. Команда знайшла в собі сили пресувати. Команда перелаштувалася, в середину поля випустила нового футболіста, десь налагодила баланс. Вони дуже добре себе проявили", — підсумував Шевченко.

Окрім цього, він розповів, що збірна буде активно готуватися до матчу із командою Північної Македонії. Футболісти будуть вивчати тактику своїх конкурентів на полі. А поки гравцям потрібно добре відпочити.

"Ми будемо чекати від них настрою. У нас також буде характерний настрій. Щодо якихось змін на полі, то в нас ще є час. Скоро поїдемо до Бухареста. Побачимо, хто відновився, чи є якісь проблеми у хлопців, адже вони під час гри витратили чимало сил. Ми маємо достатньо футболістів, що можуть грати на полі. Будемо готуватися, вивчати супротивника, слідкуючи за його матчем із командою Австрії", — підсумував тренер.

Національна збірна, на жаль, не змогла здолати своїх супротивників із Нідерландів. Українська команда зіграла на полі з рахунком 0:2 у другому таймі, проте не змогла отримати нічию.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Росія програла на Євро-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини