Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: експерт спрогнозував, хто переможе в матчі Італія-Іспанія
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: експерт спрогнозував, хто переможе в матчі Італія-Іспанія

На думку Олега Федорчука, Італії вдасться переграти іспанців на один м'яч

6 липня 2021, 15:28
Поділіться публікацією:

Українські любителі футболу, попри виліт національної збірної з чемпіонату Європи, продовжують спостерігати за розвитком подій. У вівторок, 6 липня, на одному з головних лондонських стадіонів "Уемблі" в спортивному двобої зійдуться іспанська та італійська команди. На думку екснаставника "Таврії" Олега Федорчука, Італії вдасться "урвати" собі перемогу, повідомляє "ФутБум".

Євро-2020: експерт спрогнозував, хто переможе в матчі Італія-Іспанія

Експерт вважає, що Італія переможе Іспанію. Фото: Сегодня

Експерт каже, що італійці є абсолютними фаворитами "Євро-2020". За останні три десятки поєдинків ця збірна не зазнала жодної поразки. До того ж гравці Італії найбільш зібрані та стабільні на футбольному полі, ніж представники інших команд, вважає Федорчук.

При цьому, за словами експерта, іспанці теж демонструють досить значні результати. До цього розташовує факт, що здебільшого цю збірну наповнили молодими гравцями. Олег Федорчук підкреслює, що поки команда Іспанії не визначилася з лідером, тому кожен із футболістів може бути загрозою для противника.

Ймовірність перемоги Іспанії є, однак в італійців шанси куди вищі, запевняє експерт. На думку Олега Федорчука, збірна Італії зможе пройти спортивне протистояння з перевагою в один м'яч.

"Рахунок може бути 1:0, 2:1 або 3:2", — підкреслив колишній тренер команди "Таврія", схиляючи "шальки терезів" в бік Італії.

Зазначимо, що перший півфінальний поєдинок "Євро-2020" розпочнеться у вівторок, 6 липня, о 22:00.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який тиск англійські футболісти чинять на збірну Данії, проти якої зіграють вже в середу, 7 липня, за право змагатися у фіналі чемпіонату Європи. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чи встигне пройти реабілітацію Руслан Малиновський до початку чемпіонату світу у 2022 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини