Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Чехія перемогла Нідерланди
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Чехія перемогла Нідерланди

В 1/4 фіналу Чехія зіграє проти Данії

27 червня 2021, 23:58
Поділіться публікацією:

Чехія в Будапешті несподівано перемогла Нідерланди (2: 0) в матчі 1/8 фіналу Євро-2020. Про це повідомляє Спортарена.

Євро-2020: Чехія перемогла Нідерланди

Чехія скористалася чисельною більшістю. Фото: UEFA.COM

У першому таймі команди голів не забивали. Після перерви Нідерланди залишилися в меншості. Головний арбітр зустрічі Сергій Карасьов видалив Маттейса де Лігта після перегляду відеоповтору. Спочатку суддя показав захисникові жовту картку. Чехія скористалася чисельною більшістю і на 68-й хвилині вийшла вперед. Гол на рахунку Томаша Холеша.

Ближче до кінця зустрічі Патрік Шик подвоїв перевагу чехів. Це четвертий гол форварда на Євро-2020. В 1/4 фіналу Чехія зіграє проти Данії. Данці в суботу розгромили Уельс (4: 0).

Як ми повідомляли раніше, на офіційному сайті УАФ назвали ім'я головного арбітра, який розсудить матч 1/8 фіналу плей-офф Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) між збірними Швеції та України. Так, стало відомо, що головним арбітром призначили італійця Даніеле Орсато. Власне, довірили розсудити цю гру італійської бригаді арбітрів: допомагати Орсато будуть лайнсмени Алесандро Джіаллантіні і Фабіано Преті. Обов'язки резервного рефері дісталися Давида Массі. На системі VAR працюватимуть Массіміліано Ірраті, Марко Ді Белло, Філіппо Мелі і Паоло Валері. Нагадаємо, що вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився в підтримку української команди на Євро-2020. 35-річному гравцеві сподобалося те, як грає наша національна команда. Всупереч хорошого рівня шведів, з якими гравцям доведеться зустрітися в 1/8 турніру, Акінфєєв вважає, що збірна України має всі шанси на вихід в наступний етап.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини