Головна Новини Спорт футбол Ексфутболіст "Динамо" дав прогноз на матч Швеція - Україна на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексфутболіст "Динамо" дав прогноз на матч Швеція - Україна на Євро-2020

Насамперед Віктор Леоненко хотів би бачити змістовний футбол від українських гравців

24 червня 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Колишній футбольний гравець "Динамо", експерт програми "Великий футбол" Віктор Леоненко вважає, що підопічні Андрія Шевченка за вдалого збігу обставин зможуть здобути перемогу над збірною Швеції в матчі 1/8 фіналу Євро-2020. Збірні зустрінуться 29 червня в Глазго у Шотландії. Про це він заявив у коментарі "Футбол 1/2/3", передає OBOZREVATEL.

Ексфутболіст "Динамо" дав прогноз на матч Швеція - Україна на Євро-2020

Ексфутболіст "Динамо" дав прогноз на матч Швеція - Україна - фото з відкритих джерел

Леоненко повідомив, що насамперед хотів би бачити змістовний футбол від українських гравців. За його словами, у матчі з Нідерландами на старті Євро-2020 Україна могла пропустити більше, ніж три голи.

"Я чекаю від нашої збірної гри. Для футболістів головне — показати, що вони футболісти. У матчі з Нідерландами мало дев'ять влетіти (голів, — ред.), якби не Бущан. Випадково ми можемо пройти Швецію", — сказав Леоненко.

Нагадаємо, що станом на сьогодні українська футбольна збірна є одним з аутсайдерів Євро-2020 серед команд, які вийшли в плей-офф. Підопічні Андрія Шевченка тепер зустрінуться зі шведськими футболістами в 1/8 фіналу.

Спортивні аналітики вважають, що найменші шанси перемогти на Євро-2020 має Австрія, яка зустрінеться з Італією. Коефіцієнт на її тріумф — 151.00. Трохи більша ймовірність в України та Швейцарії, які в 1/8 битимуться у матчі зі збірними Швеції та Франції відповідно. Котирування на перемогу названих вище збірних знаходяться на рівні 101.00.

Раніше портал "Коментарі" писав, що питання про відставку тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка після програшу збірної Австрії є неактуальним. Так вважає перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов. Також він зазначив, що наша збірна справедливо програла австрійській.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини