Головна Новини Спорт футбол ФК "Дніпро-1" завершує трансфер бразильського півзахисника: хто він
commentss НОВИНИ Всі новини

ФК "Дніпро-1" завершує трансфер бразильського півзахисника: хто він

«Дніпро-1» підписує чергового легіонера для посилення атаки

8 лютого 2022, 17:50
Поділіться публікацією:

Футбольний клуб "Дніпро-1" найближчим часом оформить трансфер крайнього півзахисника португальського Морейренсе Феліпе Піреса. Про це пише видання G uimaraesdigital.

ФК "Дніпро-1" завершує трансфер бразильського півзахисника: хто він

Феліпе Пірес, Фото: з відкритих джерел

Гравця не було внесено до заявки на  матч чемпіонату Португалії проти " Белененсеша " (4:1). Вінгер був відсутній у складі через завершення свого переходу до українського клубу. За попередньою інформацією, Пірес має вже цього тижня прилетіти до Дніпра.

Уточнимо, що 26-річний бразилець до португальського клубу виступав за австрійські " Аустрію " та " Зальцбург " . Також у нього є досвід гри у другій німецькій Бундеслізі та бразильській Серії А. У складі " Морейренсе " Пірес провів 51 матч і зміг відзначитись у воротах суперників п'ять разів.

Український клуб планує оформити саме повноцінний трансфер без орендної угоди. Гравець повинен скласти конкуренцію гравцям на флангах атаки, що вже є у  "Дніпра-1" .

Крім цього, переходу "спортклубівці" хочуть придбати захисника " Маріуполя " Сергія Чоботенка, за нього вже запропонували 100 000 доларів.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що цього зимового трансферного вікна представники ТОП-5 європейських ліг витратили більше 700 мільйонів євро, заради посилення команд. Найдорожчим переходом зими виявився трансфер нападаючого "Фіорентини" Душана Влаховича в туринський "Ювентус" за 81,6 мільйона євро.

Також портал "Коментарі" розповідав про те, що за два десятиліття лондонський " Челсі " витратили на трансфери €2,4 млрд. Слідом за клубом російського бізнесмена Романа Абрамовича йде ще один англійський клуб — "Манчестер Сіті", витрати якого склали €2, 3 млрд.

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини