Головна Новини Спорт футбол «Дайте попісяти»: в Києві поліцейські затримали п'яного екс-гравця «Шахтаря» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дайте попісяти»: в Києві поліцейські затримали п'яного екс-гравця «Шахтаря» (ВІДЕО)

Колишній футболіст перебував за кермом Porsche 911 в стані алкогольного сп'яніння

29 травня 2021, 11:48 comments2388
Поділіться публікацією:








Резонансну подію, пов'язана із колишнім українським футболістом, активно обговорює багато шанувальників спортивних змагань. Як інформує портал "UA Футбол", пізно ввечері 28 травня київські поліцейські затримали екс-гравця української футбольної збірної і команди "Шахтар", спортивного експерта В'ячеслава Шевчука.

«Дайте попісяти»: в Києві поліцейські затримали п'яного екс-гравця «Шахтаря» (ВІДЕО)

В’ячеслав Шевчук. Фото: Getty Images

Попри явне сп'яніння, від тесту на алкоголь Шевчук навідріз відмовився. Замість цього він усіляко чинив опір правоохоронцям, за що його і заарештували. Передбачається, що чоловік міг їхати додому після святкування ювілею "Шахтаря".

Варто відзначити, що інцидент стався в дуже погану погоду — дощ лив як із відра. Багатьох користувачів Мережі обурив не тільки факт п'яного водіння Шевчука, але і те, що він зважився сісти в подібному стані за кермо за жахливих погодних умов.

Колишнього футболіста намагалися посадити в патрульну машину відразу троє поліцейських. Однак це вийшло далеко не відразу, адже Шевчук пручався і постійно просив дозволити йому "попісяти". До слова, така реакція екс-спортсмена вже викликала шквал емоцій серед звичайних українців.

Як це водиться, хтось сприйняв новину з гумором, а хтось — зі значною часткою негативу.

"Я ж заснути не зможу, буду переживати, дали Славі попісяти чи ні?!", "Радує те, що розмовляє українською, патрульні сумлінно виконують свої обов'язки й, попри статус особи, не дають все-таки попісяти", "Ой тече щось тепленьке по салону авто поліцаїв!", "Я вже бачу, як його колеги-експерти почнуть передачу в футболках з написом "Ми всі хочемо пісяти", "В найближчому випуску "Великого футболу": "Браво, федерація! Не дали заслуженій людині попісяти! А він же це  заслужив своєю багаторічною працею на благо укрАїнского футболу!" — висміюють інцидент деякі коментатори.

Втім, є і ті, хто щиро обурюється через те, що сталося.

"Як ви вже задовбали бухати за кермом. Скільки народу гине на дорогах, що ніяка війна не зрівняється. Ні, вони напідпитку катаються. Ну, блін, у тебе, що, грошей мало взяти таксі або водія, ну що за упирі?", "А якби вбив когось, ще й в таку погоду?!", "Від Шевчука не очікував. Є таксі, є послуга "тверезий водій", але Свиня, ой, Слава вирішив по-іншому, я в шоці", — висловлюють своє невдоволення окремі коментатори.

Цікаво, що багато хто відзначив факт спілкування Шевчука з поліцейськими українською мовою. Деякі юзери вже навіть запропонували новий спосіб навчання вітчизняних футболістів рідної мови — "просто напоїти чаєм і не давати попісяти".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, хто із вітчизняних футболістів зібрався покинути збірну України з футболу. Всі подробиці і в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, тренування якого знаменитого футбольного клубу була зірване через "пришестя" крокодила.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини