Головна Новини Спорт футбол Андрій Пятов залишає збірну України
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Пятов залишає збірну України

Відомий український футболіст розповів, коли покине збірну України

7 травня 2021, 21:11 comments1231
Поділіться публікацією:

Воротар футбольного клубу "Шахтар" Андрій Пятов заявив, що завершує кар'єру в складі збірної України. В інтерв'ю для телеканалів "Футбол 1/2/3" він розповів, що покине команду після завершення Євро-2020.

Андрій Пятов залишає збірну України

Андрій Пятов йде зі збірної України

За словами голкіпера, він братиме участь в Євро-2020 у складі національної збірної України з футболу, а після закінчення турніру покине команду.

Відзначимо, Андрій Пятов виступав у складі збірної України останні 15 років — починаючи з 2006 року. Він зіграв за збірну 96 матчів, взявши участь в Чемпіонаті світу 2006 року, Євро-2012 і Євро-2016.

Нагадаємо, відомий український футболіст Михайло Кополовець повідомив про завершення своєї спортивної кар'єри. Рішення про завершення футбольної кар'єри остаточне. Його півзахисник прийняв після відставки Василя Кобіна з поста головного тренера. Однак Михайло Кополовець вирішив передавати свої знання іншим, тому незабаром спортсмен зосередиться на роботі спортивним директором "Миная". За свою кар'єру Михайло Кополовець запам'ятався не тільки вмілою грою, але і легендарної фразою, яка стала вірусним мемом і потішила багатьох українців. Перед відповідальним матчем футболіст рознервувався і сказав журналісту, що команда перед кожною грою ходить до церкви. Щоб надати словами впевненості чоловік повторив це кілька разів.

Раніше "Коментарі" писали, що онлайн-петиція, яка закликає Міжнародний олімпійський комітет і уряд Японії скасувати майбутні Олімпійські ігри в Токіо, отримала значну підтримку менш ніж за три місяці до початку Олімпійських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини