Головна Новини Спорт футбол На тренування титулованого футбольного клубу увірвався крокодил
commentss НОВИНИ Всі новини

На тренування титулованого футбольного клубу увірвався крокодил

Чемпіонат MLS проходить по системі «весна-осінь» та новий сезон почався лише недавно

28 квітня 2021, 03:31
Поділіться публікацією:








Звичайне тренувальне заняття ФК "Торонто", що виступає в східній конференції MLS, було перервано по незвичайної причини.

На тренування титулованого футбольного клубу увірвався крокодил

Тренування (фото з відкритих джерел)

Вся річ у тому, що на поле вискочив крокодил, і подивитися на рептилію збіглися всі футболісти. Втім, в один з моментів, коли рептилія небезпечно сіпнулася, все допитливі спішно ретирувалися.

Чемпіонат MLS проходить по системі "весна-осінь" та новий сезон почався лише недавно. ФК "Торонто", який вигравав Кубок MLS у 2017-му і є шестиразовим переможцем першості Канади, у двох стартових турах набрав лише одне очко.

Нагадаємо, і Відомо український футболіст Михайло Кополовець повідомив про завершення своєї спортивної кар'єри. Рішення про завершення футбольної кар'єри остаточне. Його півзахисник прийняв після відставки Василя Кобіна з поста головного тренера. Однак Михайло Кополовець вирішив передавати свої знання іншим, тому незабаром спортсмен зосередиться на роботі спортивним директором "Миная". За свою кар'єру Михайло Кополовець запам'ятався не тільки вмілою грою, але і легендарної фрази, яка стала вірусним мемом і потішила багатьох українців. Перед відповідальним матчем футболіст рознервувався і сказав журналісту, що команда перед кожною грою ходить до церкви. Щоб надати словами впевненості, Михайло повторив це кілька разів. "Ми в церкву ходимо перед кожною грою, перед кожною, перед кожною грою ходимо до церкви, перед кожною грою ходимо до церкви. Кому вже молитися, кому молитися? Перед кожною грою наша команда ходить до церкви, перед кожною!", — так відповів журналістові Михайло Кополовець. Вірусне відео поширилося мережею, а фраза "Перед кожною грою" так запам'яталася українцям, що футбольні вболівальники використовують її досі.

Також сайт "Коментарі" раніше писав, що українка вперше стане арбітром на чоловічому Чемпіонаті світу з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини