Головна Новини Спорт футбол Чому тренера збірної Данії Каспера Х'юльманда дратує Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому тренера збірної Данії Каспера Х'юльманда дратує Євро-2020

Данський тренер досі не може відійти від поразки своєї команди на Євро-2020

13 липня 2021, 13:08 comments1388
Поділіться публікацією:

Тренер збірної Данії Каспер Х'юльманд повернувся додому до повсякденного життя після півфіналу чемпіонату Європи, але наставник команди все ще переосмислює отриманий досвід.

Чому тренера збірної Данії Каспера Х'юльманда дратує Євро-2020

Каспер Х'юльманд - фото з відкритих джерел

Останній раунд чемпіонату Європи офіційно завершився для Данії майже тиждень тому, але для Каспера Х'юльманда все ще не відпускають емоції.

"Мене все ще дратує втрачена можливість. І цей матч, який відбувся сьогодні ввечері теж. Так, вибачте, але я не можу до нього нормально ставитися. Мене це до цього часу безмірно дратує. Так що це непросто", — заявив Х'юльманд.

Але навіть попри те, що у Каспера Х'юльманда було кілька днів, щоб осмислити цей досвід, він говорить, що нереально перейти від гонки за золотом на чемпіонаті Європи до необхідності купувати молоко в супермаркеті, щоб упорядковувати повсякденне життя.

Один з епізодів, який, очевидно, сильно вплинув на Каспера Х'юльманда, — це падіння Крістіана Еріксена під час матчу з Фінляндією.

"Це був екстремальний досвід, який дотепер живе в мені, але я вже не так переживаю. Я зовсім не в захваті від цього досвіду і всього, що з ним пов'язано. Нам всім потрібен якийсь час, щоб подумати й поговорити про це. Тому що ця ситуація не зникне просто так ", — сказав тренер.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу між Англією та Данією, який і вирішив перебіг всього поєдинку. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.

Додамо, що тренер збірної Данії Каспер Хьюльманд шкодує про поразку в матчі проти збірної Англії. Данський наставник продемонстрував відмінний спокій, гарну командну гру і велику тактичну винахідливість протягом усього турніру, але в півфінальному матчі Євро-2020, на думку самого тренера, це не зіграло вирішальну роль. Всі деталі шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини