Головна Новини Спорт футбол Чому тренер лондонського Арсеналу, захищаючи свого гравця від цькувань фанатів, сам піддався критиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому тренер лондонського Арсеналу, захищаючи свого гравця від цькувань фанатів, сам піддався критиці

Вболівальники "канонірів" вимагають відставки Мікеля Артети

15 липня 2021, 09:26
Поділіться публікацією:

Тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета виступив на захист молодого англійського футболіста Букайо Сака, що став жертвою расистських жартів в соціальних мережах, після того, як не забив останній пенальті в фіналі Євро-2020. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Чому тренер лондонського Арсеналу, захищаючи свого гравця від цькувань фанатів, сам піддався критиці

Артета й Сака - фото з відкритих джерел

Артета високо оцінив силу характеру 19-річного футболіста і засудив поведінку англійських футбольних фанатів.

"Сака отримав багато повідомлень з підтримкою від людей зі світу футболу і не тільки від" Арсеналу ", його клубу, але також від англійської національної команди та вболівальників. Він заслуговує на те, щоб бути топовим футболістом", — сказав наставник "канонірів".

Арета пояснив, що говорив з Сакой, щоб показати свою підтримку та переконаний, що він подолає це випробування. Тренер "Арсеналу" сподівається, що влада посилить закони, щоб покарати коментаторів в соцмережах за неприйнятні підколи, від яких також постраждали молоді півзахисники Санчо і Решфорд.

З іншого боку, 13 липня "Арсенал" програв свою першу гру в сезоні, а наставник "канонірів" піддався критиці в соціальних мережах з хештегом #Artetaout. Таким чином фанати "зброярів" вимагають відставки тренера.

Нагадаємо, що 49 осіб були заарештовані під час недільного фіналу чемпіонату Європи між Італією та Англією на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. Водночас 19 офіцерів британської поліції отримали поранення, намагаючись відстежувати натовп у зв'язку з розбірками на стадіоні "Уемблі", які почалися після перемоги Італії в серії пенальті.

Також фіналістів чемпіонату Європи — збірну Англії можуть покарати через неприйнятну поведінку до і під час недільного фіналу проти Італії. Деталі в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини