Головна Новини Спорт футбол Чому солігорський "Шахтар" звільнив українського тренера
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому солігорський "Шахтар" звільнив українського тренера

Після невдалої єврокубкової компанії український тренер покинув клуб

23 липня 2021, 13:06
Поділіться публікацією:

Білоруський "Шахтар" із Солігорська відправив у відставку головного тренера українця Романа Григорчука, повідомляє пресслужба клубу.

Чому солігорський "Шахтар" звільнив українського тренера

Роман Григорчук - фото з відкритих джерел

22 липня на полі стадіону "Діошдер" в Угорщині відбувся матч Ліги конференцій, в якому зійшлися між собою солігорський "Шахтар" і "Тола" з Люксембурга. У складі клубу з Білорусі відзначився півзахисник Ігор Стасевич. У гостей відзначилися півзахисник Мірза Мустафіч та нападник Майкл Омосанья. Зустріч завершилася перемогою "Фоли" з рахунком 2:1.

Після закінчення матчу відбулася зустріч головного тренера з керівництвом клубу. На ній сторони прийшли до спільного рішення про припинення співпраці. Разом з Романом Григорчуком клуб покидають і його помічники. Ім'я нового наставника буде оголошено найближчим часом.

Зазначимо, Григорчук очолив солігорський "Шахтар" у вересні 2020 року, змінивши тоді іншого українського тренера — Юрія Вернидуба. Під його керівництвом клуб став чемпіоном Білорусі.

Нагадаємо, що головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував підсумки жеребкування кваліфікації Ліги чемпіонів, де українській команді випав бельгійський "Генк". Деталі дізнавайтесь із нашого матеріалу.

Також інтернет-портал "Коментарі" повідомляв, що, можливо, скоро світ чекають масштабні зміни в футбольних правилах. Принаймні ФІФА цього точно не виключає, тестуючи кілька нововведень на спеціальному турнірі Future of Football Cup (Кубок майбутнього футболу) в Нідерландах. Тайми по 30 хвилин, новий тип подачі аутів та багато різних дивних задумів можуть стати футбольною буденністю. Подробиці шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини