Головна Новини Спорт футбол Як новий тренер "Шахтаря" відреагував на майбутнього суперника команди в Лізі Чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як новий тренер "Шахтаря" відреагував на майбутнього суперника команди в Лізі Чемпіонів

Український клуб дізнався свого суперника у кваліфікації до Ліги Чемпіонів

20 липня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував підсумки жеребкування кваліфікації Ліги чемпіонів, де українській команді випав бельгійський "Генк". Про це повідомляє пресслужба клубу.

Як новий тренер "Шахтаря" відреагував на майбутнього суперника команди в Лізі Чемпіонів

Роберто Де Дзербі - фото з відкритих джерел

На думку Де Дзербі, будь-який із можливих суперників міг би нав'язати сильну конкуренцію "гірникам".

"Якщо ми хочемо потрапити в групу Ліги чемпіонів, повинні проходити два раунди кваліфікації. Якби нам дістався, наприклад, переможець пари "ПСВ" — "Галатасарай", було б точно так само важко, як і з Генком, тому що в Лізі чемпіонів всі ігри дуже складні", — сказав тренер.

Водночас італійський наставник підкреслив сильні сторони свого майбутнього суперника та зауважив, що "Генк" виступає приблизно на тому ж рівні, що й "Шахтар".

"Генк — команда, в якій виступають молоді талановиті футболісти. Їх тренер з Нідерландів. Вони багато грають в атаці. У минулому сезоні Генк завершив чемпіонат на другому місці, а кілька днів тому програв "Брюгге" матч за Суперкубок. Я вважаю, що це сильна команда. Як і "Шахтар", — додав Де Дзербі.

Зазначимо, матчі між "Генком" та "Шахтарем" відбудуться 3 та 10 серпня.

Також інтернет-портал "Коментарі" повідомляв, що, можливо, скоро світ чекають масштабні зміни в футбольних правилах. Принаймні ФІФА цього точно не виключає, тестуючи кілька нововведень на спеціальному турнірі Future of Football Cup (Кубок майбутнього футболу) в Нідерландах. Тайми по 30 хвилин, новий тип подачі аутів та багато різних дивних задумів можуть стати футбольною буденністю. Подробиці шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини