Головна Новини Спорт футбол Чому Моурінью розкритикував рішення ставити Сака на вирішальний пенальті на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Моурінью розкритикував рішення ставити Сака на вирішальний пенальті на Євро-2020

Попри поразку англійців на Євро-2020, відомий тренер впевнений, що збірна має відмінні шанси перемогти на чемпіонаті світу

12 липня 2021, 12:16
Поділіться публікацією:

Жозе Моурінью розкритикував рішення Гарета Саутгейта про те, щоб саме Букайо Сака пробивав п'ятий удар Англії у фінальній серії пенальті на Євро-2020. Про це повідомляє FourFourTwo.

Чому Моурінью розкритикував рішення ставити Сака на вирішальний пенальті на Євро-2020

Букайо Сака не реалізував свій пенальті. Фото: Yrtnews

Джанлуїджі Доннарумма відбив пенальті 19-річного форварда "Арсеналу", який приніс Італії перемогу в фіналі на "Уемблі". Моурінью вважає, що більш досвідчені гравці збірної Англії повинні були виконувати одинадцятиметровий.

"Щодо рішення по пенальтистам, думаю, необхідно було залишити Саку останнім. Я думаю, що дитині в цей момент важко нести таку відповідальність на своїх плечах. Мені його просто дуже шкода. Де в цій ситуації був Рахім Стерлінг, де був Джон Стоунз, де був Люк Шоу?" — сказав Маурінью.

Попри гіркоту поразки в фіналі Євро-2020 у серії пенальті, Моурінью вважає, що Англія може впевнено зіграти на чемпіонаті світу у Катарі в наступному році.

"Я вважаю, що якщо ви з нетерпінням чекаєте і знаєте, що дуже скоро у вас буде чемпіонат світу, то залишаються тільки причини для оптимізму. Рухайтеся в майбутнє з великою надією. Багато з цих гравців можуть стати ще кращими, з досвідом.
Я думаю, що люди повинні почати дивитися на збірну Англії іншими очима і на наступному чемпіонаті світу Англія буде сильним суперником. Але в той же час я можу уявити розчарування і печаль. Програти фінал вдома дуже і дуже важко", — зазначив нинішній наставник "Роми".

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті і обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини