Головна Новини Спорт футбол Чому Маркус Решфорд отримав мало ігрового часу на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Маркус Решфорд отримав мало ігрового часу на Євро-2020

Футболіст жодного разу не виходив в основному складі англійської команди

14 липня 2021, 15:23
Поділіться публікацією:

Маркусу Решфорду загрожує близько 12 тижнів інактиву після того, як нападник "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії перенесе операцію на плечі вкінці липня. Про це повідомляє FourFourTwo.

Чому Маркус Решфорд отримав мало ігрового часу на Євро-2020

Маркус Решфорд - фото з відкритих джерел

23-річний футболіст провів лише п'ять виходів на заміну за команду "Трьох левів" під час їхньої боротьби за чемпіонство на Євро-2020, де у фінальній серії пенальті, програній Італії, він потрапив у штангу.

Форвард хотів, щоб операція була зроблена відразу після чемпіонату Європи, але це відбудеться не раніше, ніж наприкінці липня через відпустку потрібного хірурга. Решфорд зможе повернутися до тренувань протягом п'яти тижнів після операції, але перш ніж гравець знову зможе повноцінно виходити на поле, має пройти близько 12 тижнів.

Футболіст ще минулого місяця скаржився на біль у плечі. На його думку, він заважав його формі у другій половині сезону 2020-2021 років.

"Що б не трапилося, це вже не має значення. Мені вдалося пройти сезон із "Юнайтед" і зіграти на чемпіонаті Європи. Очевидно, що я виступаю не на висоті й перебуваю не в тій формі, яку можу показати", — сказав Решфорд.

Нагадаємо, що нападник "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Маркус Решфорд вибачився за свій не забитий пенальті у фінальній грі національної команди на Євро-2020 проти Італії. Подробиці знайдете в нашому матеріалі за посиланням.

Нагадаємо, що дев'ятирічний Декстер Розьє відправив втішний лист своєму улюбленому футболісту Маркусу Решфорду через акаунт своєї матері у Твіттері. Деталі зворушливої історії шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини