Головна Новини Спорт футбол Чому Гвардіола вирішив відмовитися відодного з ключових футболістів збірної Англії на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Гвардіола вирішив відмовитися відодного з ключових футболістів збірної Англії на Євро-2020

На місце Стерлінга можуть прийти двоє не менш зіркових футболісти

17 липня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

Керівництво "Манчестер Сіті" цього трансферного вікна має намір попрощатися з півзахисником Рахімом Стерлінгом. Про це повідомляє The Athletic з посиланням на власні джерела в тренерському штабі.

Чому Гвардіола вирішив відмовитися відодного з ключових футболістів збірної Англії на Євро-2020

Рахім Стерлінг - фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, головний тренер клубу Пеп Гвардіола не бачить Стерлінга в складі містян на наступний сезон і хоче суттєво оновити атакувальну лінію команди. "Манчестер Сіті" планує підписати півзахисника "Астон Вілли" Джека Гріліша і форварда "Тоттенхема" Гаррі Кейна. Обидва гравці приймали активну участь на Евро-2020 в складі національно збірної.

Стерлінг перейшов до "Манчестер Сіті" з "Ліверпуля" влітку 2015 року за 63 мільйони євро. За цей час футболіст тричі вигравав АПЛ. Минулого сезону гравець провів 30 матчів у чемпіонаті Англії, забив 10 м’ячів та віддав 7 результативних передач.

Контракт Стерлінга з Сіті розрахований до літа 2023 року. Наразі вартість футболіста становить близько 100 мільйонів євро.

Нагадаємо, що під час цьогорічного чемпіонату Європи Рахім Стерлінг отримав скандальний пенальті, який вперше вивів збірну Англії в омріяний фінал європейської першості. Проте, головний суддя УЄФА італієць Роберто Розетті проаналізував пенальті, призначений голландцем Денні Маккелі Рахіму Стерлінгу в додатковий час. На його думку, VAR не став втручатися в ситуацію, оскільки контакт дійсно існував, тому рішення арбітра було цілком правильне.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини