Головна Новини Спорт футбол Чому гравці збірної Данії не будуть дивитися фінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому гравці збірної Данії не будуть дивитися фінал Євро-2020

Данські гравці мають купу домашніх справ, які чекають їх після європейського куражу

9 липня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Гравці збірної Данії Томас Делані та Каспер Шмейхель не планують включати телевізор для перегляду фіналу Євро-2020 між Англією та Італією. Про це повідомляє TV Sport 2.

Чому гравці збірної Данії не будуть дивитися фінал Євро-2020

Збірна Данії - фото з відкритих джерел

У ввечері 11 липня, коли дві команди зустрінуться на "Уемблі" о 22:00, золото чемпіонату Європи буде вручено або Італії, або Англії, проте це не дуже цікавить деяких представника данської національної збірної. Про це заявили двоє з них на пресконференції 8 липня в аеропорту Копенгагена.

"На вулиці мене чекає припаркована машина. Я повинен йти додому. Я з нетерпінням чекаю можливості повернутися додому до дружини та дітей і трохи розслабитися. Подумати трохи про важливі речі", — сказав Саймон Кьяер.

У воротаря збірної Каспера Шмайхеля також є дуже цікавий план на найближчі тижні.

"У мене вдома з'явилася маленька новонароджена дочка, про яку я ще толком нічого не знаю. Так що буде приємно повернутися додому і побачити своїх дітей з дружиною. Просто хочу трохи побути з родиною", — говорить Шмейхель.

Збірна Данії зустрінеться знову у вересні цього року. Потім всього за один тиждень їх чекають три важливих кваліфікаційні матчі чемпіонату світу. Данська команда проведе домашні матчі з Шотландією та Ізраїлем, а в останньому матчі на них чекає невелика поїздка на Фарерські острови.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу між Англією та Данією, який і вирішив перебіг всього поєдинку. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.

Додамо, що тренер збірної Данії Каспер Хьюльманд шкодує про поразку в матчі проти збірної Англії. Данський наставник продемонстрував відмінний спокій, гарну командну гру і велику тактичну винахідливість протягом усього турніру, але в півфінальному матчі Євро-2020, на думку самого тренера, це не зіграло вирішальну роль. Всі деталі шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини