Головна Новини Спорт футбол Як англійські футболісти тиснуть на своїх данських одноклубників перед півфіналом Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як англійські футболісти тиснуть на своїх данських одноклубників перед півфіналом Євро-2020

Ставлення англійців до данської збірної перед півфінальним матчем кардинально змінилось

6 липня 2021, 10:33 comments1277
Поділіться публікацією:

Тон листування між данськими гравцями чемпіонату Європи і їх колегами англійцями став більш закритим і строгим, адже 7 ​​липня Данія та Англія зустрінуться в півфіналі чемпіонату Європи. Про це повідомляє TV Sport 2.

Як англійські футболісти тиснуть на своїх данських одноклубників перед півфіналом Євро-2020

Збірна Данії - фото з відкритих джерел

Через велике співчуття до збірної Данії після події з Крістіаном Еріксеном і через їх наступальний стиль гри, англійці стали справжніми фанатами цієї команди. Але все в корінь змінилося, коли дві національних збірних потрапили в одну сітку півфінальних матчів турніру.

Андреас Крістенсен і Крістіан Норгаард, які на постійній основі грають в лондонських клубах "Челсі" та "Брентфорд" стали отримувати від своїх англійських колег і фанатів побажання вилетіти з Євро-2020.

"Вони називають це "розділеної лояльністю". Їм складно зрозуміти, кого підтримувати. Я отримав багато неприємних повідомлень: "Я люблю тебе, Крістіан, але я дуже сподіваюся, що ти програєш в середу". І я думаю, що найближчими днями таких повідомлень буде ще більше ", — розповів Норгаард про листування зі своїми колегами.

У Андреаса Крістенсена є три товариші по команді "Челсі" в збірній Англії: Мейсон Маунт, Бен Чілвелл і Рис Джеймс. Вони також серед тих, хто написав данському захиснику.

"Повідомлення трохи змінилися в порівнянні з тими, що були після першого матчу. У нас була неймовірна кількість уболівальників в Англії, і досі ми були їх улюбленою командою. Це змінилося. Тепер ми стали їхніми ворогами. Я отримав багато повідомлень від персоналу "Челсі", від фізіотерапевтів та від деяких гравців. Вони просто пишуть, що ми їх улюблена команда, але тепер все змінилося і їм пора виходити в фінальний раунд", — сказав Крістенсен.

Нагадаємо, що три політичні партії вимагають втручання уряду, щоб данські вболівальники могли потрапити на гру півфіналу Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини