Головна Новини Спорт футбол Як данські політики хочуть повпливати на перебіг Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як данські політики хочуть повпливати на перебіг Євро-2020

Данські політики намагаються вплинути на владу Великобританії для допущення своїх уболівальників на стадіон

5 липня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Три політичні партії вимагають втручання уряду, щоб данські вболівальники могли потрапити на гру півфіналу Євро-2020. Про це повідомляє TV Sport 2.

Як данські політики хочуть повпливати на перебіг Євро-2020

Збірна Данії - фото з відкритих джерел

Тренер збірної Данії Каспер Хьюлманд направив лист прем'єр-міністрові Великобританії Борису Джонсону з проханням відкрити кордони для данських вболівальників, а посол Данії в Лондоні безпосередньо зв'язався з владою Великобританії.

Але такі відчайдушні дії майже не допомогли. Британська влада відмовилась змінити правила в'їзду, а це означає, що данські футбольні фанати не можуть потрапити на "Уемблі" та подивитися півфінал чемпіонату Європи в середу проти Англії, якщо тільки вони не проживають у Великобританії.

Тепер представники трьох данських партій, одна з яких підтримує уряд, формують єдиний фронт і вимагають політичного втручання.

"Це потрібно підняти на найвищий рівень. Я очікую, що міністр закордонних справ Джепп Кофод візьме трубку і зателефонує насамперед Борису Джонсону. Важливо, щоб данські вболівальники прийшли на цей матч", — заявив Ян Йоргенсен, представник Ліберальної партії.

Його підтримує і Крістіан Хігор з проурядової радикальної партії, який сам є великим футбольним фанатом. Він також був в Амстердамі вісім днів тому, щоб стежити за збірною Данії в 1/8 фіналу.

"Це, звичайно, повинно бути зроблено в здоровому порядку. Але коли це можна зробити в Амстердамі й Баку, це можна зробити і в Лондоні", — сказав Хігор.

Пітер Скааруп, голова Данської народної партії, також підтримує вимогу щодо втручання уряду.

"Розраховую, що уряд теж займеться цим питанням. Це вдалося в Амстердамі, і це вдалося в Баку. Я впевнений, що це можна зробити і в Лондоні", — уточнив політик.

Нагадаємо, що головний тренер англійської збірної Гарет Саутгейт заявив, що його команда не буде задоволена, якщо не пройде до фіналу чемпіонату Європи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини