Головна Новини Спорт футбол Чи зможе Крістіан Еріксен продовжити свою кар'єру після операції на серці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможе Крістіан Еріксен продовжити свою кар'єру після операції на серці

Італійські лікарі пророкують для футболіста невтішні новини

23 липня 2021, 09:34
Поділіться публікацією:

Член науково-технічного комітету Федерації футболу Італії Франческо Браконаро висловився про те, чи зможе хавбек "Інтера" Крістіан Еріксен грати в Серії А після імплантації йому кардіовертера-дефібрилятора. Про це повідомляє Football Italia.

Чи зможе Крістіан Еріксен продовжити свою кар'єру після операції на серці

Крістіан Еріксен - фото з відкритих джерел

Італійські футбольні лікарі хочуть перестрахуватися і не мають наміру допускати футболіста до ігор, поки він не зніме імплант.

"Крістіан Еріксен не зможе отримати дозвіл на гру в Італії. Але якщо дефібрилятор буде видалений, це буде означати, що питання з патологією вирішене, а значить, він зможе грати за "Інтер", — заявив Браконаро.

Еріксен виступає за Інтер з початку 2020 року. У складі міланців 29-річний гравець провів 60 матчів, забив 8 м'ячів і зробив 4 результативні передачі.

Нагадаємо, що 12 червня матч Данія-Фінляндія було зупинено через те, що півзахисникові данської команди Крістіану Еріксену стало погано і він впав прямо на полі. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля.

Додамо, що футболісту встановили кардіовертер-дефібрилятор. Еріксен погодився на проведення операції по установці пристрою після рекомендації низки спеціалістів по хворобах серця. Він необхідний після серцевого нападу через аритмію. Кардіовертер-дефібрилятор призначений для усунення небезпечних для життя аритмій і запобігання зупинки серця. З подібним приладом зараз грає захисник збірної Нідерландів Дейлі Блінд, який пропустив частину сезону-2019/20 через проблеми з серцем.

Також інтернет-портал "Коментарі" повідомляв про те як в UEFA віддячили лікарям, які врятували життя Крістіану Еріксену. Подробиці читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини