Головна Новини Спорт футбол Як в UEFA віддячили лікарям, які врятували життя Крістіану Еріксону
commentss НОВИНИ Всі новини

Як в UEFA віддячили лікарям, які врятували життя Крістіану Еріксону

Рятівники відвідають фінальний матч Євро-2020 в Лондоні як VIP-гості

6 липня 2021, 09:32 comments7424
Поділіться публікацією:

Шість лікарів, які допомогли врятувати життя Крістіану Еріксену, отримають VIP-квиток на "Уемблі" на фінал чемпіонату Європи. Про це повідомляє TV Sport 2.

Як в UEFA віддячили лікарям, які врятували життя Крістіану Еріксону

Крістіан Еріксен - фото з відкритих джерел

Фельдшер Педер Ерсгаард один із перших, хто був присутній поруч з гравцем збірної Данії після зупинки серця в матчі відкриття чемпіонату Європи проти Фінляндії, і, таким чином, він допоміг врятувати Еріксену життя на газоні стадіону.

"Я дуже пишаюся своєю роботою, але і всією командою в цілому теж. Це не досягнення однієї людини", — сказав лікар.

За інформацією журналістів, колишній лікар національної збірної Могенс Кройцфельдта змусив Педера Ерсгаарда подумати, що трапилося щось недобре. Кройцфельдта хотів отримати адресу електронної пошти Педера Ерсгаарда, а коли той відкрив поштову скриньку, там був новий лист.

"Там було сказано, що президент УЄФА Олександр Чеферін запросить мене в якості VIP-гостя подивитися фінал чемпіонату Європи на "Уемблі" в Лондоні 11 липня. Я дуже радий! Це будуть дві річниці, які я ніколи не забуду, адже вони йдуть з різницею в місяць ", — сказав Ерсгаард, маючи на увазі той факт, що скоро виповниться місяць з тих пір, як він допоміг врятувати Еріксену життя.

Педер Ерсгаард заявив, що він великий шанувальник італійського футболу, і тому сподівається, що італійці обіграють Іспанію в півфіналі. Однак, якщо Данія вийде в фінал, він буде підтримувати вікінгів Каспера Юльмана.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому, на думку українських уболівальників, дістанеться головний футбольний титул Європи в цьому році. Про припущення щодо переможця "Євро-2020" читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини