Головна Новини Спорт футбол Чемпіонка світу з боксу пообіцяла показати груди: яка умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чемпіонка світу з боксу пообіцяла показати груди: яка умова

Австралійська чемпіонка з боксу в найлегшій вазі за версією IBF Ебані Бріджес вирішила мотивувати англійську команду незвичним способом.

25 травня 2023, 13:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Чемпіонка світу з боксу Ебані Бріджес обіцяє показати свої груди та безкоштовну підписку на OnlyFans, якщо англійська команда Лідс Юнайтед зможе залишитись в АПЛ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Star.

Чемпіонка світу з боксу пообіцяла показати груди: яка умова

Чемпіонка світу з боксу Ебані Бріджес. Фото з відкритих джерел

36-річна боксерка хоче мотивувати команду Лідс Юнайтед та запропонувала незвичну пропозицію.

"Гей, хлопці, якщо ви не вилетите, я покажу свої груди. Я зайду в роздягальню, задеру свою футболку і покажу груди або щось подібне. Я поцілую вас, дам безкоштовну підписку на мій OnlyFans", — говорить Ебані Бріджес.

Перед останнім матчем в Англійській прем’єр-лізі Лідс Юнайтед займає 19 позицію, має 47 забитих та 74 пропущених голи. Англійській команді не вистачає 2 пунктів, до рятівного 17 місця. 28 травня Лідс зіграє проти вмотивованого Тоттенгема, який має шанси потрапити до єврокубків. Окрім того, навіть, якщо Лідс здобуде перемогу, команді потрібно, сподіватись на дві поразки Евертона та Лестера в останньому турі АПЛ.

Ебані Бріджес — чемпіонка з боксу в найлегшій вазі за версією IBF. Австралійці належить рекорд, адже вона виграла дев’ять з 10 поєдинків на професійному рингу серед жінок. Окрім того, Бріджес є популярною моделлю на OnlyFans де публікує свій контент для платних підписників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що професійна боксерка зізналась про шалені гроші, які заробила на OnlyFans.

Також "Коментарі" писали, що футбольні фанати критикують нове лого ФІФА до Чемпіонату світу, який відбудеться 2026. Вболівальники скаржаться, що таке лого можуть зробити самостійно через звичайні застосунки на телефоні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини