Головна Новини Спорт бокс Професійна боксерка зізналась, що заробила шалені гроші на OnlyFans
commentss НОВИНИ Всі новини

Професійна боксерка зізналась, що заробила шалені гроші на OnlyFans

Австралійська спортсменка Ебані Бріджес поділилась, що за створення акаунту на OnlyFans отримала великий гонорар.

18 квітня 2023, 19:25 comments1602
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Австралійська боксерка Ебані Бріджес розповіла, що заробляє на життя публікацією сміливих фотографій в мережі. Спортсменка оголосила, що за приєднання до сервісу OnlyFans отримала шалений гонорар. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Daily Mail.

Професійна боксерка зізналась, що заробила шалені гроші на OnlyFans

Австралійська боксерка Ебані Бріджес. Фото з відкритих джерел

Чемпіонка за версією IBF у найлегшій вазі завоювала купу шанувальників своїм почуттям гумору, агресивним боксерським стилем і відвертими костюмами для зважування. Тепер колишня вчителька математики з Австралії розповіла як зареєструвалась на OnlyFans.

"Я була першою жінкою-боксером на OnlyFans, але тепер у вас є Мікаела Майєр, Сінієса Естрада, такі хлопці, як Девін Хейні, Дерек Чісора, Енді Руїс, ціла купа впливових людей. Навколо цього є клеймо, але це не порно, я викладаю там повсякденні речі, які я б і так опублікувала у соціальних мережах, але тепер мені за це платять. Мені заплатили понад чверть мільйона фунтів лише за те, щоб я там зареєструвалась", — каже Ебані Бріджес.

Професійна боксерка вказує, що може отримати гонорар лише два рази на рік, тому потребує залучення додаткових коштів для свого життя.

"Я боксерка, але боксую двічі на рік. Дві зарплати на рік — це ніщо. Я не заробляю мільйони, як боксери-чоловіки, тому я була б дурепою, якби не максимізувала свої прибутки в іншому місці", — стверджує 36-річна жінка.

Професійна боксерка зізналась, що заробила шалені гроші на OnlyFans - фото 2

Ебані Бріджес будує власний бренд, тому активно використовує соцмережі. Боксерка стверджує, що таким чином зможе заробляти достатньо грошей, коли завершить спортивну кар’єру. Жінка загадала, що фанати просять її прислати навіть брудні шкарпетки або воду після ванни за гроші. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що тренерку середньої школи у США звинуватили у сексуальному насильстві над неповнолітнім.

Також "Коментарі" писали про зіркову спортсменку Сербії, яку переслідують. В мережу злили її оголені фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини