Головна Новини Спорт футбол “Челсі” розпочав переговори з “Жироною” щодо переходу Довбика: яка сума трансферу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Челсі” розпочав переговори з “Жироною” щодо переходу Довбика: яка сума трансферу

В цьому сезоні Ла Ліги Довбик забив 11 голів та віддав 5 результативних передач

6 січня 2024, 15:42
Поділіться публікацією:

Артем Добвик став одним з найбільших відкриттів цього сезону в європейському футболі. Не дивно, що він привернув увагу топових клубів, зокрема таких як “Челсі”. Видання El Nacional повідомляє, що лондонці розпочали переговори з "Жироною" щодо трансферу Артема Довбика.

“Челсі” розпочав переговори з “Жироною” щодо переходу Довбика: яка сума трансферу

Довбик на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Можлива сума трансферу

Як повідомляє джерело “Челсі” готовий заплатити “Жироні” за перехід українського форварда близько 40 мільйонів євро. Таку немалу суму “сині” готові віддати, тому що Почеттіно вважає, що Довбик – це той нападник, який потрібен"Челсі" для повернення на топ-рівень.

Виступи Довбика 

У грудні український форвард провів за “Жирону” 4 матчі в яких відзначився чотирма голами. Загалом в Довбика одинадцять забитих м’ячів та п’ять гольових передач в Ла Лізі. За системою гол+пас він став лідером чемпіонату, обійшовши Джуда Беллінгема.


Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини