Головна Новини Спорт футбол Букмекери озвучили прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Україна-Франція
commentss НОВИНИ Всі новини

Букмекери озвучили прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Україна-Франція

Французи є фаворитами майбутнього матчу

2 вересня 2021, 14:49
Поділіться публікацією:

У суботу, 4 вересня, о 21:45 відбудеться футбольний поєдинок п'ятого туру кваліфікації Чемпіонату світу-2022, в якому збірна України зустрінеться з французами. Матч відбудеться на НСК "Олімпійський" у Києві. Букмекери оцінили шанси національної збірної обійти Францію, передає УНІАН.

Букмекери озвучили прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Україна-Франція

Букмекери озвучили прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Україна-Франція - фото з відкритих джерел

Так, за прогнозами букмекерів, українські футболісти є аутсайдерами майбутньої зустрічі. На перемогу України дається коефіцієнт 5,80, на нічию — 4,10, а на перемогу Франції — 1,61.

На те, що українські футболісти не програють на своєму полі, букмекери дають коефіцієнт 2,41, а на те, що Франція набере очки — 1,16.

Нагадаємо, що в середу, 1 вересня, Україні не вдалося обіграти збірну Казахстану, а Франція здобула перемогу над футболістами Боснії і Герцоговини.

Раніше видання "Коментарі" писало, що португальський футболіст Кріштіану Роналду встановив новий світовий рекорд за кількістю голів, забитих за національну збірну. Роналду забив 111 голів за збірну Португалії в ході 180 футбольних поєдинків. У середу, 1 вересня, португалець забив два голи в ворота національної ірландської збірної. Таким чином Португалія здобула перемогу з рахунком 2: 1.

Нагадаємо, що легендарний португалець Кріштіану Роналду визначився зі своїм наступним місцем роботи, прийнявши рішення повернутися до своїх витоків. Роналду офіційно перейшов в "Манчестер Юнайтед", звідки і почалася його зоряна карколомна кар'єра. У Манчестері дійсно підтверджують інформацію про те, що Кріштіану Роналду знову захищатиме кольори "Манчестер Юнайтед". Є інформація про те, що за виступ у футболці "Манчестер Юнайтед" португалець буде отримувати 25 млн фунтів на рік. Всього ж трансфер оцінюють в 25 млн євро.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини