Головна Новини Спорт футбол Бесєдін вперше прокоментував свою травму: "Він зіграв грубо, але це ж не шахи"
commentss НОВИНИ Всі новини

Бесєдін вперше прокоментував свою травму: "Він зіграв грубо, але це ж не шахи"

Український нападник прийняв вибачення Маркуса Даніельссон

2 липня 2021, 16:23
Поділіться публікацією:

Нападаючий національної збірної Артем Бесєдін вперше дав коментар щодо важкої травми, яку він отримав в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) від шведського гравця, пише "УНІАН".

Бесєдін вперше прокоментував свою травму: "Він зіграв грубо, але це ж не шахи"

Артем Бєсєдін - фото з відкритих джерел

Бесєдін шкодує про те, що не зможе виступити з командою на полі, але запевняє, що буде підтримувати збірну "всім серцем".

"Упевнений, всі гравці віддадуть на полі все, щоб добитися потрібного результату з Англією. Також хочу подякувати вболівальникам і партнерів по команді за підтримку після травми. Так, було прикро, але підтримка допомагає все це пережити", — повідомив футболіст ресурсу Tribuna.com.

Бесєдін також підтвердив, що шведський гравець Маркус Даніельссон після закінчення футбольного протистояння  вибачився. Український футболіст вибачення прийняв:

"Він, звичайно, зіграв грубо. Але це ж не більярд і не шахи. У футболі трапляються травми. Цього разу не пощастило мені", — сказав нападник української збірної.

Нагадаємо, що нападник української збірної Артем Бесєдін більше не зможе виступити за національну команду в рамках Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Під час поєдинку зі збірною Швеції він отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссон.

Раніше портал "Коментарі" писав, що сьогодні, 2 липня, відбудеться матч 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) в рамках якого зустрінуться збірні Бельгії та Італії. Футбольний поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом. У прийдешньому матчі фаворитом серед букмекерів є збірна Італії. На те, що італійці обіграють бельгійців і вийдуть в півфінал Євро-2020 можна поставити з коефіцієнтом 1,36, тоді як на прохід Бельгії — 2,30.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини