Головна Новини Спорт футбол Барселона – Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Барселона – Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів в Україні

В Україні гра Барселона Шахтар транслюватиметься на двох платформах

24 жовтня 2023, 13:57
Поділіться публікацією:

Вже завтра донецький “Шахтар” проведе свій третій матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони. Українські глядачі матимуть змогу подивитися цей матч на двох платформах, передають “Коментарі”.

Барселона – Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів в Україні

Дарио Срна по дорозі в Барселону. Фото пресслужба ФК "Шахтар"

На яких каналах транслюватимуть матч

Гру Барселона – Шахтар можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Також ще матч транслюватиметься на платформі Воля ТБ.

Гра Барселона – Шахтар відбудеться 25 жовтня о 19:45 за Київським часом на “Естадіо Олімпіко” в Барселоні через реконструкцію “Камп Ноу”. Донецький клуб після двох зіграних матчів має три залікові бали та займає третю позицію в групі. “Гірники” спочатку програли Порту (1:3), а потім зробили фантастичний камбек в Бельгії здолавши 3:2 Антверпен. Барселона йде на першій позиції маючи шість очок. “Синьо-гранатові” перемогли Антверпен 5:0 та здобули важку перемогу над Порту 1:0.

Нагадаємо, що вже завтра о 19:45 донецький “Шахтар” проведе свій третій матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони. Команда вже в Іспанії, а в.о головного тренера Даріо Срна взяв на матч 26 футболістів. 

“Коментарі” також писали, що донецький “Шахтар” розірвав контракт із футболістом команди U-19, півзахисником Олександром Роспутьком. Раніше стало відомо, що футболіст не повернувся до України разом із командою після матчу Юнацької ліги УЄФА. 

Читайте також, що в іспанській Ла Лізі на “Местальї” відбувся заключний матч 10 туру між “Валенсією” та “Кадісом”. В ньому взяв участь й Роман Яремчук, який вийшов з лави запасних на 75 хвилині зустрічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини