Головна Новини Спорт футбол Артем Мілевський може повернутися в “Динамо”: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Артем Мілевський може повернутися в “Динамо”: подробиці

Мілевський проходить ребілітацію в клініці через проблеми з алкоголем

5 грудня 2023, 17:06
Поділіться публікацією:








Артем Мілевський колишній форвард київського “Динамо”, який через проблеми з алкоголем проходив реабілітацію в клініці, може повернутися до рідного клубу. Про це повідомив Ігор Циганик в ефірі передачі Циганик LIVE.

Артем Мілевський може повернутися в “Динамо”: подробиці

Мілевський у формі Динамо Київ. Фото з відкритих джерел

Не знаю, яка конкретно буде посада, але Ігор Суркіс розмовляв з Мілевським і сказав, що обов'язково допоможе йому з роботою. Це буде робота точно в "Динамо", тільки після повної реабілітації Мілевського. Суркіс розраховує на нього як на працівника ФК “Динамо” Київ, – сказав Циганик.

Зазначимо, що Артем Мілевський проходить реабілітацію у клініці після проблем з алкоголем, через які він перебував у комі. Всі витрати на лікування за словами друга Мілевського Олександра Алієва взяв на себе Ігор Суркіс. Форвард грав за киян з 2002 по 2013 рік. За цей час провів 278 матчів в яких забив 86 голів. 


Більше спортивних новин

Читайте також, що трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини