Головна Новини Спорт футбол Андрій Шевченко таки працевлаштувався в Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Шевченко таки працевлаштувався в Італії

Шевченко тренуватиме аутсайдера серії А

8 листопада 2021, 09:15 comments1147
Поділіться публікацією:

Частково збулася мрія колишнього тренера національної збірної України з футболу Андрія Шевченка – він повернувся до Італії і зможе там спробувати себе клубним тренером. Але тренуватиме Шевченко не рідний для себе "Мілан", а найстаріший футбольний клуб Італії – "Дженоа". Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє спортивний портал "Sport.ua".

Андрій Шевченко таки працевлаштувався в Італії

Андрій Шевченко. Фото з відкритих джерел

6 листопада ФК "Дженоа" офіційно залишився без головного тренера. Давиде Баллардіні залишив свою посаду. Баллардіні перестав бути головним коучем через незадовільні результати аутсайдера серії А. "Дженоа" не вдається вже досить тривалий час піднятися з дна турнірної таблиці. І ось тепер таке непросте завдання постає перед Андрієм Шевченком.

"Дженоа" і дня не був без головного тренера. 6 листопада свою посаду залишив Баллардіні, а вже 7 листопада стало відомо, що на його місце прийшов Шевченко. Роботи в українця справді багато і завдання дуже непрості, адже після 12 турів у серії А у "грифонів" лише одна перемога. Щоб розуміти, як справи в новій команді "Шеви", потрібно вдатися до порівняння. Так у найгіршого футбольного клубу серії А "Кальярі" лише одна перемога, як і "Дженоа". Але є й добрі новини. Незважаючи на позицію аутсайдера у "Дженоа" непогано справи з розбивальністю. "Грифони" мають 17 забитих м'ячів. Цей показник кращий, ніж у "Ювентуса" та "Фіорентини", які вищі у турнірній таблиці.

Власник клубу, компанія 777 Partners, вітає Андрія Шевченка у лавах своєї команди та бажає плідної роботи на посаді тренера.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Шевченко розповів від когось чекає пропозицій з тренерської роботи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини