Головна Новини Спорт футбол Андрій Шевченко може стати тренером національної збірної сусідньої країни: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Шевченко може стати тренером національної збірної сусідньої країни: що відомо

Відомий футболіст і тренер Андрій Шевченко може почати працювати з поляками

6 січня 2022, 15:06
Поділіться публікацією:

Президент Польської футбольної асоціації Цезарі Кулеша може запросити Андрія Шевченка тренером в Польщу. Про це повідомляє "Przegląd Sportowy".

Андрій Шевченко може стати тренером національної збірної сусідньої країни: що відомо

Поляки можуть запросити українця тренером, фото з відкритих джерел

Польське видання наголошує, що йому вдалося дізнатися неофіційно про плани асоціації футболу. Поки що говориться, що українцю можуть запропонувати посаду тренера збірної Польщі. Андрія Шевченка назвали легендарним нападником київського "Динамо" та "Мілана", а також зазначили, що він володар "Золотого м’яча".

Зазначається, що футбольна команда під його керівництвом увійшла до дивізіону А Ліги Націй, а потім — до плей-оф Євро-2020. Тож Шевченко гарний варіант як тренер для збірної. Можливо, поляки чекатимуть, поки в Шевченка закінчиться чинний контракт з італійським професійним футбольним клубом "Дженоа". Раніше українець підписав контракт з ним до кінця сезону 2023/2024. Андрій Шевченко став головним тренером команди.

Ні Шевченко, ні представники Польської футбольної асоціації поки що не коментували можливу співпрацю.

Як повідомляв портал "Коментарі", володар "Золотого м'яча" захворів на Covid-19. Ліонель Мессі є одним із чотирьох гравців Парі Сен-Жермен (ПСЖ), у яких був позитивний тест на Covid-19. Таку заяву зробив футбольний клуб "ПСЖ" в неділю, 2 січня.

Ми писали, що стало відомо, хто став найкращими атлетом та атлеткою України 2021 року. Рейтинги найуспішніших спортсменів очолили Жан Беленюк та Людмила Лузан.

Рінат Ахметов розповів про плани "Шахтаря" й повідомив, що ймовірні трансфери. Президент клубу захоплюється тренером Роберто де Дзербі, який довіряє молодим гравцям на полі. За його словами, "Шахтар" буде успішним і сильним, просто потрібно працювати та вірити у тренерський штаб і гравців



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини