Головна Новини Спорт футбол Ми перемагатимемо, - Рінат Ахметов розповів про плани "Шахтаря"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми перемагатимемо, - Рінат Ахметов розповів про плани "Шахтаря"

Рінат Ахметов розповів, чи будуть нові трансфери "Шахтаря"

6 грудня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Рінат Ахметов в інтерв'ю каналу "Україна 24" розповів, яким він бачить свій футбольний клуб "Шахтар" у перспективі. За його словами, команда буде сильною та успішною.

Ми перемагатимемо, - Рінат Ахметов розповів про плани "Шахтаря"

Рінат Ахметов розповів про плани клубу, фото з відкритих джерел

Президент клубу розповів, що пам'ятає кожен матч за 25 років щохвилини та кожен гол.

"Я закоханий у футбол, у "Шахтар". Я робитиму все, щоб наша команда радувала вболівальників сміливою, цікавою грою. Хочу далі інвестувати в якість нашої гри. У нас дуже молода команда. Сміливий, амбітний тренер", — пояснив Ахметов.

Керівник клубу "Шахтаря" каже, що у грі з "Ріал Мадрид" за технікою гри команда грала дуже добре, незважаючи на те, що матч вони не виграли. Щодо тренерського штабу, то Ахметов каже, що йому дуже імпонує тренерський штаб.

"Це одна команда. Як вони переживають кожну секунду гри! Якщо в твоїх руках перемога, то це не означає, що ти йдеш правильною дорогою. Якщо в твоїх руках поразка, це не означає, що ти йдеш неправильним шляхом. Шахтар іде правильною дорогою", — каже Рінат Леонідович.

Щодо нових трансферів, то Ахметов каже, що він готовий інвестувати у нових гравців, які посилять гру команди.

"Ми хочемо купити гравців не для видимості, а для посилення команди. Якщо ми побачимо тих гравців, які нам потрібні, які зроблять спектакль на полі, якими ми захоплюватимемося, ми це зробимо", — пояснив Ахметов.

Президент клубу захоплюється тренером Роберто де Дзербі, який довіряє молодим гравцям на полі. За його словами, "Шахтар" буде успішним і сильним, просто потрібно працювати та вірити у тренерський штаб і гравців. Ахметов переконаний, що клуб знову перемагатиме у європейських матчах.

Як повідомляв портал "Коментарі", помер колишній футболіст "Шахтаря" та "Динамо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини