Головна Новини Спорт футбол Аналітики оцінили шанси України на вихід в плей-офф Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Аналітики оцінили шанси України на вихід в плей-офф Євро-2020

Дані обнадійливі

23 червня 2021, 14:47 comments3241
Поділіться публікацією:

Провідний аналітик компанії Gracenote Саймон Глів на своїй сторінці в Twitter оцінив шанси третіх команд кожної з шести груп Євро-2020 вийти в 1/8 фіналу. Про це повідомляє профільне видання sport.ua.

Аналітики оцінили шанси України на вихід в плей-офф Євро-2020

Аналітики оцінили шанси України на вихід в плей-офф Євро-2020 - фото з відкритих джерел

За даними фахівці, ймовірність виходу української збірної досить висока — вона оцінюються в 77%. Вище тільки у збірної Швейцарії, що вже забезпечила собі вихід в плей-офф, і у третьої команди групи F (там третьою може стати будь-яка з команд квартету).

Аналітики оцінили шанси України на вихід в плей-офф Євро-2020 - фото 2

Нагадаємо, як Україна може "зачепитися" за місце в плей-офф. Після фантастичною перемоги хорватів над Шотландією, як і в попередніх прогнозах, існує кілька комбінацій для результату матчів, які будуть благословенням для вітчизняних футболістів. Найбільш реальними для реалізації є передбачення експертів щодо результату поєдинків між збірними Швеції і Польщі, і також Іспанії та Словаччині. Найоптимальнішим, на думку фахівців, для України буде наступний розклад: іспанська збірна здобуває перемога над словацькою з будь-яким рахунком, але різницею в два м'ячі (або варіантами 3: 2, 2: 1, 1: 0). Однак такий орієнтир спрацює лише за доповнення від іншого матчу — якщо Швеція зможе вистояти проти польської команди.

Раніше портал "Коментарі" писав, що питання про відставку тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка після програшу збірної Австрії є неактуальним. Так вважає перший віце-президент УАФ Олег Протасов. Віце-президент УАФ також зазначив, що наша збірна справедливо програла австрійській. За його словами, збірна Австрії в матчі зіграла краще.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини